Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så ser prinsessan Kate ut efter cancerbehandlingen – svår att känna igen

24 sep, 2024, 16:00
Prins William och prinsessan Kate
TT
Prinsessan Kate är svår att känna igen efter sin cancerbehandling.
Annons

Prinsessan Kate har kunnat räkna med hela världens sympatier sedan hon i mars berättade om sin cancerdiagnos.

Det brittiska hovet meddelade att Kate skulle inleda cellgiftsbehandling omgående, och att hon därför tog en paus från sin kungliga plikter.

Prinsessan Kate har cancer: ”Jag kommer att klara mig”Brand logo
Prinsessan Kate har cancer: ”Jag kommer att klara mig”

Prinsessan Kate – så ser hon ut efter cancerbehandlingen

Prins William och prinsessan Kate
TT

Därefter följde en period av relativ tystnad, då vi alla väntade på nya besked om trebarnsmamman. Så fick vi glädjande nyheter, den 9 september.

Kate avslöjade att hon har avslutat cellgiftsbehandlingen och tagit nästa kliv mot tillfrisknande.

Annons

– De sista nio månader har varit extremt tuffa för min familj. Livet kan förändras på ett ögonblick och vi kan hitta ett sätt att navigera stormiga vatten och den okända vägen, sa Kate i ett uttalande.

– Cancerresan är komplex, läskig och oförutsägbar för alla, speciellt för dina nära och kära. Den låter dig stå ansikte mot ansikte med dina egna begränsningar på ett sätt som du aldrig upplevt för ut, och med det kommer ett nytt perspektiv på allt. Den här perioden har framförallt påmint mig och William om att reflektera och vara tacksamma för det grundläggande med viktiga i livet, det som så många av oss tar för givet. Att älska och bli älskad.

Nu har den första bilderna på Kate sedan den avslutade behandlingen börjat cirkulera i pressen. Ansedda magasinet Hola! har publicerat bilder på när William kör Kate till kyrkan Crathie Kirk, som ligger nära kungaslottet Balmoral. Med på utflykten, i en annan bil, var också kung Charles och drottning Camilla.

Prinsessan Kate svår att känna igen

Bilderna är tagna genom en bilruta och är därför suddiga och något förvrängda. Det kan därför vara svårt att känna igen henne vid en första anblick. Men Kate ser pigg ut och bär en chic hat prydd med en fjäder.

I samma artikel avslöjar Hola! att Kate successivt ska fasas in i arbete igen. Fram till nyår ska hon genomföra ett fåtal uppdrag, för att vänja sig vid tempot.

Annons