Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se bilderna från Silvias magiska festkväll – otroliga gästlistan!

01 okt, 2024, 17:16
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Svensk Damtidning
Ta del av de fantastiska bilderna från miljardärsfesten i Nacka – som även fick kunglig glans!
Annons
Kungens & Silvias glammiga musikalkväll på slottet!Brand logo
Kungens & Silvias glammiga musikalkväll på slottet!

Ikväll vankas festligheter!

I Hospitalet, ett tidigare sjukhus som gjorts om till hem för diverse konstutställningar, har miljardärer, kungligheter och Sveriges elit samlats för att medverka på Mentor Internationals 30-årsjubileum.

30-årsjubileum för Mentor Internationals

Under kvällen kommer konstverk att auktioneras ut till förmån för organisationen Mentor Sverige, som grundades 1994 på initiativ av drottning Silvia och Världshälsoorganisationen.

– Kvällen är en auktion till förmån för vår verksamhet. Vi har fått en del donerad konst och en del donerade upplevelser som ska auktioneras ut ikväll till förmån för vår verksamhet, säger Sofia Kacim, marknadschef på Mentor Sverige, till Svensk Damtidning.

Annons

Organisationen arbetar för grundtanken om att ungdomar behöver vuxna förebilder, för att på så sätt minska risken för våld och drogmissbruk. Organisationen finns i 70 länder och har sedan den grundades nått ut till över 2,5 miljoner barn och ungdomar.

Vilket arbete!

Gästlistan: Dessa var bjudna till festliga kvällen

Svensk Damtidning var självklart på plats för att bevittna kvällen och sakta men säkert började tunga namn från gästlistan att rulla in.

Annons

Såklart är drottningen på plats, något som uppskattas enormt av organisationen.

Drottning Silvia är på plats!
Drottning Silvia är på plats! Alice Lövholm/Svensk Damtidning

– Det betyder oerhört mycket, också för att drottningen är så engagerad i verksamheten och organisationen. Så det betyder mycket för oss, men också för hela Mentor International som hon har grundat, säger Sofia vidare.

Bland gästerna ser vi dessutom inga mindre än miljardären Hugo Stenbeck, H&M-miljardärerna Stefan och Tom Persson, kronprinsessan Victorias goda vänner Peder och Caroline Dinkelspiel, Klarna-miljardären Sebastian Siemiatkowski och prinsessan Madeleines bästis Louise "Lussan" Thott och hennes make Gustav Thott.

Annons
Gunilla von Platen och Alfred von Platen.
Gunilla von Platen och Alfred von Platen. Alice Lövholm/Svensk Damtidning

Även Madeleines vän Lotta Cederholm Kreuger och maken Christoffer Cederholm var bjudna.

Stefan Persson och Denise Persson.
Stefan Persson och Denise Persson. Alice Lövholm/Svensk Damtidning
Annons
Marianne Leksell.
Marianne Leksell. Alice Lövholm/Svensk Damtidning

Med på gästlistan fanns även Carl Martinson, hans fru miljardärsdottern Katarina Martinson samt ägaren av "Ett hem" Jeanette Mix, gift med superkapitalisten Harald Mix.

Annons