Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvias hemliga möte med Chris mamma – efter omtalade bilderna

23 aug, 2024, 04:30
Nu väcks frågor om drottning Silvia och Eva O'Neill.
Annons

Chris O'Neills mamma Eva O'Neill må vara svärmor till en prinsessa – men det betyder inte att hon tar varje chans för att sola sig i det kungliga rampljuset.

Hon flyger ofta under radarn, och hennes offentliga framträdanden är ytterst få.

Vid ett av dessa tillfällen brukar hon ha drottning Silvia vid sin sida – men nu väcks förvirring kring svärföräldrarnas möte.

7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Drottning Silvias relation med Eva O'Neill

Drottning Silvia och Eva O'Neill har under åren kommit varandra mycket nära. Ja, Eva är ju faktiskt ett riktigt societetslejon, och hon har mycket gemensamt med Silvia.

Annons

Att de trivs i varandras sällskap är ingen hemlighet, även om det faktum att Eva bor i Österrike gör att de inte lyckats träffas alltför ofta.

Drottning Silvia och Eva O'Neill
Vilka breda leenden! People Picture/Shutterstock

Men Silvia tar sig gärna tiden för att tillbringa tid med Chris mamma. Flera år har hon flugit ner till Salzburg i augusti, där Salzburg Festival hålls. I festligheterna rymmer också välgörenhetsgalan Amadeus Weekend, som Eva är initiativtagare bakom ihop med mångmiljärdaren Donald Kahn.

Frågetecknet kring drottning Silvias möte med Eva O'Neill

Det finns bilder på Silvia vid Evas sida i Salzburg från tre tillfällen, 2016, 2019 och 2023 – och det är alltid lika härligt att se hur glada väninnorna är när de äntligen får tid att ses!

Annons
Drottning Silvia och Eva O'Neill
Här syns vännerna under fjolårets gala. SplashNews.com

Därför är det säkerligen många som väntar med spänning för att få veta om Silvia spridit kunglig glans över Salzburg även i år – och ännu är det oklart. Det finns inga bilder på de båda i TT:s bildarkiv från i år, så det är bara att hålla tummarna...

Foto: TT

Annons