Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Skilsmässan skakar hela Monaco – nya älskaren fångas på bild

23 sep, 2024, 18:00
Furst Albert, furstinnan Charlene och Charlotte Casiraghi
Skilsmässan i Monaco har äntligen bekräftats från kungliga storfamiljen i Monaco. Och i samma veva kommer en bild på den utpekade älskaren.
Annons
Sanningen om furst Albert och Victoria Silvstedts relationBrand logo
Sanningen om furst Albert och Victoria Silvstedts relation

Det har varit speciella månader för den kungliga storfamiljen i Monaco. I början av året började intensiva skilsmässorykten spridas, som fram till nu varit obekräftade.

Men förrförra veckan tog en av huvudpersonerna i fråga bladet från munnen – och berättade att hon de facto skilt sig. Och nu får vi se den utpekade älskaren på bild...

Skilsmässan i Monaco bekräftad

Det är furst Alberts systerdotter, Charlotte Casiraghi - dotter till prinsessan Stéphanie - som varit anledningen till allt tissel och tassel i Monaco.

I janruari publicerade nämligen flera franska medier, bland andra Voici, uppgifter om att Charlotte och maken Dimitri Rassam gått skilda vägar efter fem år.

Paret gifte sig under extravaganta former 2019 och fram till hösten 2023 dök Dimitri regelbundet upp vid Charlottes sida. Men det senaste året har det varit en solo-Charlotte vi sett.

Annons

Från prinsessdottern själv har det dock varit tyst angående statusen på sitt äktenskap. Det fram till 14:e september, då hon plötsligt trädde fram i en intervju med The Telegraph och bekräftade skilsmässan.

– Det har hjälpt mig mycket att läsa böcker av kvinnliga författare att inte leva efter folks förväntningar och fördomar. För mig är det viktigt att vara fri från vissa konventioner, sa hon bland annat i intervjun.

Så nu är allt ute i det öppna. Och det är även prinsessdotterns nya utpekade pojkvän – författaren Nicolas Mathieu.

Utpekade älskaren efter skilsmässan

Ryktena om Charlotte och Nicolas romans tog fart efter Paris Match publicerade bilder på det påstådda paret på ett café i Paris.

Annons

Charlotte har dock varken bekräftat eller dementerat romansen, men Nicolas fortsätter omskrivas som Charlottes nya kärleksintresse. Bland annat när han dyker upp på Venices Film Festivals röda matta:

Nicolas Mathieu ler och vinkar till kameran
Nicolas Mathieu pekas ut som Charlotte Casiraghis nya pojkvän. Foto: DKPAR

Det här är den senaste TT-bilden på Nicolas, där han i bildtexten just beskrivs som "Charlotte Casiraghis nya pojkvän". Men vem är då mannen som ska ha fångat prinsessdotterns hjärta?

Till skillnad från Charlotte kommer Nicolas från mer blygsamma förhållanden. Han är född i franska Epinal och har studerat historia och film, och har ett gediget cv med titlar som manusförfattare, nyhetsredaktör och privatlätare, enligt Hachette.

Venice Film Festival dök han upp på i samband med att hans bästsäljande novell, And Their Children After Them, blivit film.

Foto: TT

Annons