Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia och Carl Philips underbara överraskning till prins Julian – härliga bilderna visar!

26 aug, 2024, 09:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT, Instagram
Wow! Vilken dag för minstingen prins Julian!
Annons
Gulliga ögonblicket mellan Gabriel och Julian – charmar alla!Brand logo
Gulliga ögonblicket mellan Gabriel och Julian – charmar alla!

Det har varit en händelserik sommar för kungafamiljens minsting prins Julian, 3.

Prins Julians första kungliga uppdrag

Inte nog med att hans tre kusiner, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne flyttade till Sverige efter att ha växt upp i Florida, USA – Julian har också varit på sitt allra första kungliga uppdrag!

Och det var som klippt och skuret för en liten treåring. Julian fick nämligen inviga sin dopgåva som han fick av sitt hertigdöme 2021 – en lekpark.

Annons

Lekparken ligger vid Naturum Getterön och Varberg har minst sagt inte snålat på pengarna. Lekparken, som tog några år att bygga, kom att kosta runt 1,5 till två miljoner kronor.

Med sig hade han mamma prinsessan Sofia och pappa prins Carl Philip, och Julian såg ut att njuta ordentligt av lekparken i fågeltema.

Underbara dagen för prins Julian

Nu befinner vi oss mitt i skolstartstider. För Julian blir det ännu ett år på förskola, medan storebror prins Gabriel börjar i första klass! Så spännande!

Annons

Medan Julians storebröder sitter i skolbänken passade Carl Philip och Sofia på att ta med sin minstingen på ett extra roligt uppdrag.

Det var nämligen dags för familjedagen på Gröna Lund.

Prinsparet var på plats tillsammans med prinsparets stiftelse för att prata om och visa upp deras nya satsning Dexi Ville, ett Minecraft Education-spel som ska hjälpa barn och unga med läs- och skrivsvårigheter.

Och roligast hade säkerligen lillprinsen, som efter föräldrarnas jobb fick möjlighet att åka karuseller!

Instagram

Underbart!

Annons