Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Svensk Damtidning avslöjar! Victoria och Daniel medverkar på Märtha Louises bröllop

27 aug, 2024, 09:39
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Victoria och Daniel medverkar på kungliga bröllopet.
Annons
Victorias paus från plugget – efter bara 3 dagar • Haralds & Sonjas vägran på shaman-bröllopet • Skandalen kring Marius växer – 3 kungliga snackisar från vecka 34!Brand logo
Victorias paus från plugget – efter bara 3 dagar • Haralds & Sonjas vägran på shaman-bröllopet • Skandalen kring Marius växer – 3 kungliga snackisar från vecka 34!

Nu bekräftar hovet att Victoria, Daniel, Carl Philip och Sofia kommer vara med på bröllopet mellan Märtha Louise och Durek Verrett.

Kronprinsessparet och prinsparet till Norge för bröllop

”Vi kan nu bekräfta att Kronprinsessparet och Prinsparet kommer att närvara vid bröllopet. Då det är en privat tillställning har vi ingen ytterligare information att lämna", skriver hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Bröllopet äger rum i norska Geiranger, nära fjordarna. Det är ett uppmärksammat bröllop och brudparet har sålt rättigheterna till både Netflix och brittiska Hello Magazine.

Annons

– Det känns fantastiskt att gifta sig med Durek och jag är så glad att dagen snart är här. Omgivningarna är underbara, det är en av de vackraste platserna jag vet, säger en exalterad prinsessa till tidningen.

Kritiken mot norska bröllopet

Men det är inte alla som är helt nöjda över att bröllopet blivit kommersiellt.

Kung Harald, drottning Sonja, kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon har tidigare gått ut med att de inte är bekväma med att bli fotograferade eller filmade av streamingstjänsten och tidningen.

Annons