Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria smugglades in på hotellet med Daniel – när Märtha Louise mötte folkets jubel

30 aug, 2024, 15:03
Foto: TT och Fridgeir Walderhaug/Dagbladet
Nu börjar festen!
Annons

Nu börjar det dra ihop sig!

Strax innan klockan 17 på fredagseftermiddagen anlände prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett till Geiranger, där deras vigsel kommer äga rum under lördagen. Våra svenska kungligheter valde dock en aningen mer diskret entré.

Se filmen: Här tas norska kungafamiljen emot som rockstjärnor!Brand logo
Se filmen: Här tas norska kungafamiljen emot som rockstjärnor!

Märtha Louise och Durek Verrett på plats – bara timmar kvar till bröllop

Det var förväntansfulla gäster som hoppade av båtturen som tagit dem från Ålesund till Geiranger – och huvudpersonerna var såklart prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett.

Gästerna var fördelade över två båtar, och den norska kronprinsfamiljens båt anlände en stund senare.

Annons
Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett skålar på en båt
Glada miner på båten! Heiko Junge
Heiko Junge
Annons
Frederik Ringnes
Annons

De mötte folkets jubel när de klev av båten, och åkte sedan vidare med bil till hotellet de ska bo på under festligheterna. I bilen satt också alla Märtha Louises tre döttrar. Dureks familj åkte i en efterföljande bil.

Frederik Ringnes

På plats är också Victoria, Daniel, Sofia och Carl Philip – men de fanns inte bland båtpassagerarna. De anlände till Norge kring 13:30, när båtarna redan lämnat Ålesund, och var på plats i Geiranger en bra bit innan brudparet.

De skymtades när de klev in på hotellet där bröllopsfesten kommer hållas. Ja, de svenska kungligheterna gjorde en betydligt mer diskret entré till Geiranger än brudparet och resten av gästerna – och det återstår att se när vi får oss en glimt av dem igen.

Ikväll vankas ännu mer fest – och det är latinamerikansk afton på schemat.

Foto: TT

Annons