Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Äcklade tittare säger ifrån efter bilderna i TV4: "Så skitig"

02 okt, 2024, 16:00
Tilde de Paula
De direktsända tv-bilderna i Efter fem väcker starka reaktioner – och nu säger flera tittare ifrån.
Annons
Matilda Boza om framtiden på TV4 – efter gravidbeskedetBrand logo
Matilda Boza om framtiden på TV4 – efter gravidbeskedet

Efter fem är Tilde de Paulas flaggskepp som hon var med och startade upp efter att hon lämnade Nyhetsmorgon 2018.

Ett år senare hade Efter fem premiär, och programmet har blivit en riktig framgångssaga med flera tv-priset under sitt bälte.

Men det är inte heller ovanligt att Efter fem väcker debatt, och så är även fallet efter söndagens sändning. Många tittare reagerar starkt på de direktsända bilderna.

Starka orden i Efter fem

Efter fem blandar aktuella nyheter med heta snackisar, och inte sällan besöker även experter studion.

Och i söndagens program är Marléne Eriksson på plats för att diskutera en het potatis – hur ofta man ska byta sina sängkläder.

– Jag tvättar mina sängkläder en gång i veckan. Men är det så att man har barn eller husdjur eller någonting annat i sängen så visst behöver man tvätta det oftare. Men jag tycker att det räcker en gång, i veckan för det mesta, säger hon i Efter fem.

Annons

När Matilda Boza, som rattar sändningen med Axel Pileby, frågar hur Marléne ställer sig till att tvätta sängkläderna varannan vecka står experten på sig:

– Visst kan man tvätta var 14:e dag, men jag personligen tycker en gång i veckan.

Ilska efter direktsända TV4-bilderna

Ord som lett till diskussioner. Både de som tycker man ska tvätta oftare och mindre ofta uttrycker sig starkt i Efter fems kommentarsfält på Instagram:

"Att tvätta lakan en gång i veckan eller oftare är helt galet. Ska man dessutom köra en tom maskin på 60 grader i en allmän tvättstuga hinner jag inte med så mycket, för där jag bor har vi tre timmar på oss att tvätta", skriver en person.

"Herregud detta överdrivna tvättande och skrubbande och städande. De skulle bara veta hur sällan vi desinficerar hela huset 🤪😱", skriver en annan.

"Byter sängkläder en gång i veckan . Äckligt ha lakan och sängkläder längre tid", skriver en tredje.

Ja, uppenbart är det här en fråga som delar programmets tittare. Men enligt Marléne är det alltså en gång i veckan som gäller.

Foto: Skärmdump TV4

Annons