Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Agneta Sjödin delar bröllopslyckan - gifte sig mellan Bingolotto-inspelningarna: "Speciellt"

12 aug, 2024, 12:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Agneta Sjödin.
Foto: TT.
Nu delar Agneta Sjödin med sig av glada nyheter och visar upp kärlekslyckan!
Annons
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärlekenBrand logo
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärleken

Agneta Sjödin, 57, har haft en hektisk sommar.

Tillsammans med artisten Casper Janebrink, 54, har hon programlett tittarfavoriten Bingolotto – som direktsänts varje söndag i TV4.

Mellan sändningarna hann hon med att fira kärleken och tog sig hem till Hudiksvall.

Gifte sig mellan inspelningarna

Idag är Agneta Sjödin singel – programledaren som är en väldigt aktiv användare av sociala medier har åtminstone inte visat upp någon ny vid sin sida.

Hon delar istället med sig av sin bästa vän – Marias kärlekslycka. För mellan inspelningarna av Bingolotto har Agneta hunnit med att gå på sin väns bröllop.

Annons

Nu delar hon med sig av lyckan på sin Instagram:

”Min bästa vän Maria, gifte sig med sin Roger idag, efter 31 år tillsammans! Det är något mycket speciellt att se sin första bästis i livet gifta sig. Ett vackert bröllop hemma i Hudiksvall i deras vackra trädgård. Kärleken är vacker! Tack för ett fantastiskt bröllop Maria & Roger”, skriver Agneta på Instagram.

"Jag är så tacksam!"

Det blev en oförglömlig dag och det var en sentimental Agneta delade ett ihopklipp av videos från den stora dagen.

Annons

”Kan se denna om och om igen, du har sammanfattat vår dag så fint! Jag är så tacksam! I oändlighet”, skriver Agnetas vän Maria i kommentarsfältet under inlägget.

Själv har Agneta en dotter Maja Strömstedt, 26, tillsammans med sin ex-make Niklas Strömstedt, 66.

På Instagram delar hon ofta med sig av bilder på sin familj och sina vänner. I sommar hann hon även med en resa till Irland tillsammans med sin dotter. Något hon också ville dela med sig av på sociala medier.

Annons

Se Agnetas resa med dottern Maja Strömstedt nedan:

"En fantastisk vecka med Maja i Irland. Vi har upplevt så mycket och det har varit en väldigt aktiv vecka som började med ridning längs Benone Beach i county Derry i Nordirland. Vackert som en saga. ", skrev Agneta bland annat.

Foto: TT, Instagram/Agneta Sjödin.

Annons