Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Agneta Sjödin öppnar upp om oväntade beslutet – nu byter hon karriär

16 aug, 2024, 09:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Agneta Sjödin.
Foto: TT.
Agneta Sjödin tar ett oväntat beslut och byter tv-karriären mot en ny.
Annons
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärlekenBrand logo
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärleken

Agneta Sjödin, 57, går en säsongsavslutning till mötes och avslutar snart en hektisk sommar som programledare för Bingolottos sommarkvällar.

Söndagen den 18:e augusti direktsänds det sista programmet för sommaren.

Inför avslutningen delar Agneta med sig av en stor nyhet. Hon har tagit ett oväntat beslut och delar med sig av det på sina sociala medier.

Byter riktning

Tillsammans med artisten Casper Janebrink, 54, har Agneta programlett Bingolottos sommarkvällar sedan starten 2021. Under hösten är det Lotta Engberg, 61, och Daniel Norberg, 34, som håller i rodret.

Årets upplaga har skiljt sig från tidigare säsonger och bjudit på massor av musik när artister som Tommy Nilsson och band som Medina gästat programmet.

Annons

Det är i rollen som programledare vi känner henne som bäst. Agneta Sjödin har genom åren guidat tittare i program som Fångarna på fortet, Gladiatorerna och Agnetas nyårskarameller.

Nu byter hon riktning i karriären och delar med sig av nyheten på sin Instagram.

Under hösten har hon nämligen filmat in videos till sin nya YouTube-kanal MindGap!

"En dröm som kommer till liv"

Under sitt Instagram-inlägg skriver Agneta:

"Att starta en youtube kanal är såklart både spännande och krävande. Kostsamt också. Men galet kul! Det är en dröm och passion som kommer till liv!"

Agneta byter nu tv-formatet mot ett annat men fortsätter i rollen som programledare. På sin Instagram berättar hon om det nya samarbetet med filmproducenten Emil Marczak.

"Emil Marczak och jag har jobbat på under hösten och filmat på olika platser i världen och äntligen kan vi leverera vårt första material. Den första dokumentärfilmen som vi filmade både i New Mexico och Sverige är uppdelad i två avsnitt, och det första avsnittet släpps nu, den 14 augusti."

Agneta ser fram emot att få dela med sig av höstens arbete och verkar med spänning se fram emot att det nya kapitlet i livet.

"Det känns fantastiskt på många sätt. Resan vi gjort, besluten vi tagit - för att förverkliga det som både Emil och jag drömt om i många år. Det ska bli så kul att få dela den med er."

Nyheten tas varmt emot av Agnetas följare som skickar peppande hälsningar i kommentarsfältet.

"Vad kul! Ska prenumerera nu direkt.", skriver en följare.

Foto: TT, Instagram/Agneta Sjödin.

Annons