Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Agneta Sjödin visar upp relationen med TV4-kollegan – precis som man anat!

08 sep, 2024, 18:00
Agneta Sjödin har haft en härlig festkväll, och då fotas hon i vimlet med en folkkär TV4-kollega som det tidigare spekulerats kring.
Annons

Folkkära Agneta Sjödin började jobba på TV4 redan år 1990 – men då som ljudtekniker. Klipp till idag, över 30 år senare, och Sjödin är en av kanalens allra mest välkända ansikten.

Under lördagskvällen såg den älskade programledaren till att festa loss när Grand Hotel firade 150 år – och skymtades då i vimlet med en kollega som det tidigare ryktats kring...

Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärlekenBrand logo
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärleken

Kändisfesten på Grand Hotel – festade med Silvias gudson

Det var kändistätt när anrika Grand Hotel bjöd in till galej under lördagskvällen. Kvällens festfixare var Michael Bindefeldt – och då kan man räkna med party i toppklass!

Annons

På gästlistan stod namn som makarna Strömstedt, Tomas Ledin, Lena Philipsson, Anna Kinberg Batra, Carl Bildt och Ingemar Stenmarck.

Anja Pärson och Filippa Rådin på röda mattan när Grand Hotel firar 150 år.
Anja Pärson och Filippa Rådin var stylish som vanligt. Fredrik Sandberg/TT

Dessutom var det gott om kunga-vänner som festade loss inne på den exklusiva festen. Kronprinsessan Victorias favoritdesigner Camilla Thulin anlände till festen med maken tillika skådespelaren Johan Rabaeus, och Silvias gudson Fredrik von der Esch var på strålande humör med frun Cecilia von der Esch (tidigare Forss).

Annons
Fredrik von der Esch och Cecilia Forss på röda mattan när Grand Hotel firar 150 år
Silvias gudson Fredrik von der Esch och Cecilia von der Esch. Fredrik Sandberg/TT

Ja – i princip alla var där, och på sociala medier har det av gäster beskrivits som en "oförglömlig kväll".

Anders Bernunger och Jenny Alversjö på röda mattan när Grand Hotel firar 150 år.
Jenny Alversjö tog med sig kärleken Anders Bernunger till blåa mattan. Fredrik Sandberg/TT
Annons

Agneta Sjödin visar upp relationen med TV4-programledaren

Det fanns gott om mingel-kandidater alltså, och det blev en hel del kära återseenden för Agneta Sjödin. Och visst fastnade hon på bild med en TV4-kollega – som hon tidigare i år var föremål för rubriker med.

Det handlar om Tilde de Paula Eby, och det var kring årsskiftet när TV4 lät meddela att årskrönikan Agnetas Nyårskarameller tas över av Tilde som det började tisslas och tasslas. Tv-tittarna ställde de två programledarna mot varandra, och många var upprörda.

Annons

Men Tilde och Agneta var snabba med att reda ut sin relation – och konstaterade att det hela snarare gjort dem närmare.

– Vi har kommit varandra närmare nu under den senaste tiden. Haft många fina och djupa samtal om livet och allt som händer omkring oss och i vår bransch bla, skrev Agneta då.

Den fina vänskapsrelationen blir ännu tydligare när man ser hur trevligt de hade det under hotell-festen i helgen – så underbart att se!

Foto: TT

Annons