Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Älskade ABBA-Fridas, 78, besked efter tystnaden rör till tårar – bilden visar

21 sep, 2024, 15:00
ABBA-Frida, Anni-Frid Lyngstad, dyker upp efter tystnaden och rör alla till tårar med sina ord.
Annons

Av de fyra Abborna Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog och Anni-Frid Lyngstad är det den sistnämnda som håller lägst profil nu när bandet inte längre släpper musik.

Ja, Frida gör inte särskilt mycket väsen av sig, och dyker sällan upp i rampljuset. Men nu har hon gjort ett undantag – och då passar hon på att dela med sig av ord som rör fansen till tårar.

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!Brand logo
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

Därför har ABBA-Frida lämnat rampljuset

Sedan ABBA tog ett kliv tillbaka har Frida utmärkt sig. Björn och Benny syns och hörs i pressen och olika kultursammanhang ofta, och Agnetha släppte en singel i fjol.

Annons

För Frida lockar dock det avskalade och anonyma livet mer, efter alla de fartfyllda åren i strålkastarljuset. Hon håller sig undan med kärleken och adelsmannen Henry Smith, och paret bor både på Mallorca och i Schweiz. Frida, som inte haft särskilt mycket fritid under sin superstjärne-karriär, tillbringar nu sin lediga tid med familjen och att vara ute i naturen.

Hennes offentliga framträdanden är få. När ABBA återförenades 2022, och presenterade det nya konceptet ABBA Voyage dök hon upp på röda mattan, och detsamma när bandet tidigare i år tog emot Vasaorden från kungen.

ABBA-medlemmar på Slottet efter att de tilldelats den kungliga Vasaorden "För mycket framstående insatser inom svenskt och internationellt musikliv". Bilden: Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog och Benny Andersson
ABBA återförenades på slottet! Magnus Sandberg / TT
Annons

Nya bilden på ABBA-Frida rör till tårar

Nu har Frida visat sig igen – för ovanlighetens skull! Det är i publiken på ABBA Voyage, den konsert med hologram som pågår året om i London, som Frida dök upp.

Då och då dyker Abborna upp på VIP-balkongen, och det är inte förrän efteråt som publiken får veta att de fått sällskap av en livslevande ABBA-stjärna.

När Frida efter showen visar sig för publiken möts hon av öronbedövande jubel, och hon tar tillfället i akt att dela några känslosamma ord:

Annons

– Jag älskar er! Tack för allt ert stöd över åren. Jag är så rörd, säger Frida och tar sig om hjärtat.

– Vi älskar dig!, utbrister publiken då.

Visst ser man att Frida är helt tagen av all kärlek. I kommentarsfältet är det flera ABBA-fans som rörs till tårar efter det fina klippet:

"Och plötsligt gråter jag igen. Jag älskar älskar älskar att se henne 🥹 Hon gör mig oerhört glad och jag älskar alltid att se henne så fin, älskad, berörd och välsignad!"

Se videon själv nedan:

Foto: TT/Instagram

Annons