Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nyhetsmorgon-profilernas problem bakom kulisserna – trots kemin i sändning

28 sep, 2024, 19:00
Nu avslöjas sanningen om relationen – därför ses de inte privat.
Annons

Få programledare är så uppskattade som gänget bakom Nyhetsmorgon. Ja, tittarna älskar att se dem i rutan – och de älskar att jobba ihop!

Men trots den tydliga kemin i direktsändningarna är sanningen en annan när kamerorna slocknar. Här avslöjar TV4-stjärnorna hur det står till.

Maria Forsblom bekräftar – lämnar Nyhetsmorgon mitt i säsongenBrand logo
Maria Forsblom bekräftar – lämnar Nyhetsmorgon mitt i säsongen

Trista beskedet – Nyhetsmorgon-stjärnorna umgås inte privat

Den som tittat på Nyhetsmorgon vet att programledarna har oerhört kul ihop. Det är inte sällan det blir riktiga skrattfester, och det märks att de trivs på jobbet!

Det är inte konstigt – många av profilerna har jobbat med varandra på TV4 i många, många år. Se bara på parhästarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist – de gjorde Nyhetsmorgon ihop för första gången redan 2005!

Annons

Men privat är det dessvärre sparsamt med TV4-häng. Svensk Damtidning träffade på Maria Forsblom, Anders Pihlblad och Soraya Lavasani på röda mattan tidigare i september, och humöret var på topp. Ja, Nymo-gänget må inte ha vunnit en Kristall, men vann i alla fall pris för bäst stämning!

Ni har det väldigt kul här, hela TV4-gänget. Umgås ni mycket privat eller är det vid sånna här tillfällen?

– Det är därför vi är så glada, för vi ses så sällan! Det är korridorerna på jobbet. Det är lite så, det är svårt att få ihop det, att ses privat. Men när vi lyckas vid såna här tillfällen så är det bara klackarna i taket, plattan i mattan och fullt ös. Det är härliga tjejer och killar som är på jobbet!, konstaterade Maria Forsblom.

– Alltså vi har ju kul på jobbet, men vi ses ju inte så ofta utanför jobbet, sade Soraya som njöt av kvällen med kollegorna.

Soraya Lavasani kramar Anders Pihlblad
Foto: Svensk Damtidning

Här kuppar Nyhetsmorgon-stjärnan intervjun

Det blir alltså inte särskilt många after works för Nymo-gänget, som ju arbetar hiskeligt tidiga mornar veckans alla dagar. Men tur då att de får ha så väldans kul på jobbet.

Kika in klippet själv nedan – när Soraya och Maria kuppar Anders Pihlblads intervju:

Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders PihlbladBrand logo
Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders Pihlblad

Foto: TV4

Annons