Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever inte ihop längre – nya beslutet

09 okt, 2024, 18:30
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har båda pratat öppet om sin speciella boendesituation. Och nu kan man se att de tagit ett nytt gemensamt beslut.
Annons
5 saker du inte visste om Anders JensenBrand logo
5 saker du inte visste om Anders Jensen

Charlotte Perrelli, 50, och Anders Jensens, 47, kärlekshistoria är en spännande sådan, som faktiskt började med ett modigt Facebook-meddelande.

Ja, när Charlotte var nyskild testade Anders sin lycka och skrev till den kända artisten – och snart hade de timmars långa telefonsamtal om kvällarna!

Resten är, som man säger, historia. I dag har de varit gifta i nio år – men större delen av tiden bor de faktiskt inte ihop...

"Var Anders bor, det vet jag inte"

Charlotte är en riktig arbetsmyra och det är ett drag hon delar med maken, även om de jobbat olika intensivt i olika perioder.

På sin blogg har artisten tidigare berättat om hur hon brukade vara den som for och flängde medan Anders fick följa med på turnéer och se efter barnen.

Annons

Men de senaste åren har ett skifte skett. Charlotte har beskrivit hur det numera är Anders som reser mest i sitt jobb, och hon är den som följer med.

Något som också påverkar parets boendesituation. Redan i fjol kunde Charlotte och Anders berätta om den speciella situationen – där de större delen av tiden faktiskt inte bor ihop.

– Ja, mitt hem just nu är ju Marbella. Men var Anders bor, det vet jag inte riktigt…, sa Charlotte då med ett skratt i Hellenius Hörna.

Anders fyllde i och sa att han "flaxar lite runtom Europa", och i en ny intervju med Hänt kan han bekräfta att situationen kvarstår:

– Jag är mest i Stockholm faktiskt. Jag har haft så mycket jobb nu på senare tid, så jag har faktiskt, mitt liv har varit mer i Stockholm än i Marbella.

Annons

Så Anders och Charlotte tillbringar mycket tid isär. Men i samband med den förstnämndas födelsedag tidigare i veckan tog de ett annat beslut – att markera dagen tillsammans!

Charlotte Perrellis och Anders beslut

Det berättar Charlotte för Expressen. Utöver ett mindre firande med familjen har hon och Anders också haft en riktig brakfest med vänner – och hon fick en mycket generös gåva från sin make:

"Jag fick en gigantisk sten från min man", skriver Charlotte i ett meddelande till tidningen.

Så en lyckad födelsedag - förgylld av en lyxig diamant - visst förstår man att Charlotte är glad!

På Instagram har Charlotte visat upp det maffiga firandet hon höll med Anders i Marbella:

Foto: TT

Annons