Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anna Brolin ger kärleken en till chans – efter tiden ifrån: "Min"

07 okt, 2024, 16:30
Anna Brolin
Anna Brolins lycka går inte att ta miste på – när hon visar upp "sin nya kärlek", för att citera programledaren själv.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Vi är vana att se Anna Brolin, 44, ratta program som Efter fem och Farmen med säker hand, men självklart har hon ett liv utanför rutan också.

Ett liv som man bäst får en glimt av på programledarens officiella Instagramkonto med 103 000 följare. Och det är även här hon kommer med sitt lyckliga besked:

"Min nya kärlek", är hennes exakta ord till bilden som får hennes följare att jubla.

Anna Brolins passionerade ord

Anna är sportjournalist i grunden och har föga förvånande utövat en hel del sport själv. Bland annat har hon spelat både tennis och golf på hög nivå.

Något Anna tidigare uttalat sig om i flera intervjuer, som nu dock har några år på nacken. Som hon till exempel sa till Sveriges radio 2013, när hon gick frågan om hon hade proffsdrömmar:

Annons

– Givetvis hade jag det, både tennisproffs och golfproffs fanns med på agendan. Golfen gjorde jag en lite mera seriös satsning på, jag åkte till Spanien och prövade men jag var kanske för intresserad av annat också, säger hon.

Men Anna blev alltså journalist i stället, och har utöver sin kometkarriär även välkomnat sönerna Lionel och Elton till världen.

Så den älskade TV4-profilen har haft fullt upp, men nu kan hon berätta att hon ger en av sina gamla kärlekar en ny chans: golfen.

Anna Brolins glädje: "Min nya kärlek"

En lycka som Anna själv visar upp och på Instagram. Till en bild där hon är ute på golfbanan skriver hon:

"Min nya kärlek.⛳️ i höstsol. 🍂Med 🌈 som granne på himlen. Nåt som icke är nytt. Samtliga gamla Bettan i bagen. Going strong since 2005… 😅".

I kommentarsfältet är det en riktig kärleksfest. Anna överöses med fina ord och hjärtan!

Men även om programledaren är bjussig i detta avseende är hon mer hemlighetsfull när det kommer till andra delar av privatlivet – och inte minst kärlekslivet.

Så här lät det till exempel i mars när Amelia frågade om hur hon tänker kring att dejta efter skilsmässan från Jesper Rodhborn, 49, som gick igenom 2022:

– Det håller jag nog lite för mig själv.

Foto: TT

Annons