Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anna Lindmarkers lycka med folkkära artisten – nu visar hon upp: "Tillsammans"

08 okt, 2024, 18:30
Anna Lindmarker avslöjar roliga nyheten!
Annons

TV4-profilen Anna Lindmarker är ett nästintill ikoniskt nyhetsankare, som jobbat på kanalen i nästan tre decennier. Därför slog beskedet ned som en bomb, i november i fjol: Anna Lindmarker lämnar TV4 efter 26 år.

Nu har hon påbörjat sitt nya liv utanför rutan – och visar upp den oväntade lyckan med en folkkär artist.

Därför slutar Anna Lindmarker på TV4 efter 26 årBrand logo
Därför slutar Anna Lindmarker på TV4 efter 26 år

Anna Lindmarkers chock efter frågan från TV4

Att Anna skulle komma att lämna den arbetsplats hon blivit så starkt förknippad med kom som en chock – även för henne själv.

Annons

Hon hade inga planer på att kasta in handduken, men när TV4 erbjöd henne en variant att ett avgångsvederlag sattes tankar i rullning.

Till en början var hon säker:"aldrig i livet", tänkte Lindmarker. Men när hon funderade ett varv till öppnade hon upp för möjligheten:

– Jag ändrade mig och tänkte ”men vad tusan, jag är ganska sliten”. Jag har haft några jobbiga år. Det här är en möjlighet att få jobba med andra saker. Så nu känns det... jättesorgligt att lämna redaktionsmiljön, men vännerna har jag ju kvar.

Anna Lindmarker i TV4
Foto: TV4
Annons

Anna Lindmarker visar upp lyckan med folkkära artisten

Så hur ser Annas liv ut idag? Hon har skaffat valp, och har en YouTube-kanal där hon sänder sin bokklubb ihop med profiler som Julia Dufvenius och Hanna Hedlund.

Men mest blir det ju härliga skogspromenader och bus med hundarna Emmylou, Baloo och Tingeling , som bringar Anna så mycket lycka.

Och nu är det dags för Annas pälsklingar att inta rampljuset – ihop med en folkkär artist. På Instagram visar Anna upp lyckan:

Annons

– Tillsammans med sin idol @pergessle på hans kommande album. Helt underbart! De älskade honom. 💖💖💖

Foto: TT

Annons