Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jenny Strömstedts beteende i Nyhetsmorgon väcker tittarilska: “Pinsamt”

08 okt, 2024, 09:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Jenny Strömstedt.
Foto: TT, TV4 Play.
Nu reagerar tv-tittarna!
Annons
Niklas Strömstedts okända bråk med JennyBrand logo
Niklas Strömstedts okända bråk med Jenny

Jenny Strömstedt, 52, har under sina år som programledare i Nyhetsmorgon kommit att bli en favorit bland tv-tittarna.

Efter lördagens sändning var det däremot inte lika muntert som det brukar vara i kommentarsfälten på TV4:s Facebooksida. Ofta skickar tv-publiken varma hälsningar till Jenny som nu tvingas motta kritik.

Tittarstorm efter Jennys beteende i direktsändning

Jenny Strömstedt är en av Nyhetsmorgon-gängets veteraner som suttit i morgonsoffan i närmare 20 år. Hon vet hur man underhåller tittarna och bjuder alltid på härlig energi.

Jenny som annars får ett varmt mottagande av tv-publiken i kommentarsfältet på TV4:s sociala medier fick dock inte samma glada kommentarer efter lördagens sändning.

Jenny Strömstedt.
Jenny Strömstedt tvingas motta kritik efter lördagens Nyhetsmorgon. Foto: Karin Törnblom/TT

Tittarilskan uppstod efter det återkommande segmentet där en gäst får skrapa triss. Jennys frågor till lördagens gäst gjorde en hel del tittare arga. I kommentarsfältet på TV4:s Facebooksida trillade flera upprörda kommentarer in.

Annons

– Har alltid gillat Jenny som programledare, duktig, trevlig, driven. Men idag tycker jag det blev ett pinsamt klavertramp vid trissdragningen när Jenny kommenterade vinnarens ålder (91 år) och spekulerade i vad och hur som skulle hända med vinsten och antal år i relation till ålder, skriver en person och fortsätter:

– Hon pratade FÖR mycket och länge om det, vad som skulle hända med vinstpengarna, eventuellt arv mm. Riktigt osmakligt och respektlöst mot en 91-årig dam och dottern som var i studion och skrapade. Det pratar man inte ens om!

"Ut och pudla!"

Flera personer reagerar på Jennys frågor till trissskraparen.

– Ut och pudla Jenny! Annars har du alla mina sympatier!, skriver en annan person.

– Fruktansvärt tråkigt, skriver en tredje.

De arga kommentarerna får däremot mothugg av andra som inte delar åsikten om att Jenny ställde osmakliga frågor.

– Fina Jenny. Du ger mig helgstämning, skriver en tittare.

– Jenny du är absolut den bästa programledaren på tv4, talar lugnt och sansat, påläst etc Önskar se dig mer på Nyhetsmorgon, skriver en annan.

Foto: TT, TV4 Play.

Annons