Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Benjamin Ingrosso syns med 57-åriga kändiskvinnan – och bekräftar nu lyckan

29 jul, 2024, 18:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Benjamin Ingrosso.
Det har länge spekulerats i Benjamin Ingrossos kärleksliv.Karin Törnblom
Artisten fastnade på video med kändisen – som nu berättar om den oväntade händelsen.
Annons
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”Brand logo
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”

Benjamin Ingrosso är en del av den älskade Wahlgren-familjen. Efternamnet har under flera decennier varit synonymt med framgång, glädje och sprallighet.

Flera i familjen är egenföretagare och syns allt som oftast på glassiga evenemang, ackompanjerad av andra kändisar.

Benjamin Ingrosso.
Artisten har sedan flera år tillbaka varit framgångsrik.Karin Törnblom / TT

Just nu är nog ändå Benjamin och Bianca Ingrosso mest omtalade bland det svenska folket. Även mamma Pernilla Wahlgren är aktuell som programledare för SVT:s succéprogram Allsång på Skansen.

Annons

Men för ett tag sedan hände något oväntat – som fick kändisen Carola Häggkvist att berätta om mötet med Benjamin.

"Rejäl kärleksbomb"

Carola är just nu på turné runtom i Sverige, men ska i veckan uppträda i grannlandet Norge.

Artisten är mycket aktiv på Instagram och laddar ofta upp bilder och videor från sina konserter. Under måndagen fick hennes följare upp en härlig video på när hon och Benjamin för ett år sedan sjöng duett.

"HÄR ÖVERRASKAR BENJAMIN MIG PÅ SCEN inför 12.000 pers MED EN REJÄL KÄRLEKSBOMB! ♥️♥️ Du som var där vet. När han spontant lägger till och sjunger ’to love.. Carola’ mot slutet av låten . ( Så himla gulligt och generöst. )", skriver artisten till inlägget.

Annons

Klippet, som är runt ett år gammalt, publicerades efter att en av Carolas nära vänner sett duetten på tv.

"Hörde av en vän att reprisen av ’Benjamins’ sändes ikväll på TV4:a med min & Benjamins duett. 🙌🏼 Så fint att sjunga duett med honom där. Men vår LIVE VERSION inför 12.000 pers på fjolårets Jubileumsshow på Avicci arena flög tusen ggr högre tycker jag!", fortsätter artisten.

Tackar för överraskningen

Carola fortsätter att berätta om hennes och Benjamins speciella relation i texten. Hennes son, Amadeus Sögaard, och Benjamin gick bland annat på förskola ihop, vilket fick Carola att lära känna artisten vid tidig ålder.

Texten i sin helhet är en lång kärleksförklaring till Benjamin, som under det senaste året fått ett stort musikaliskt genombrott. Hon tackar för överraskningen och önskar honom lycka till genom att skriva "Heja. We love you Benjamin".

Foto: Karin Törnblom / TT

Annons