Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bianca och Benjamin i bråk – dagen innan Pernilla Wahlgrens bröllop: "Gråtit två gånger"

14 sep, 2024, 16:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram, TT
Det var inte bara kärlek i luften under Pernilla och Christians bröllop...
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Fredagen den 13 var det äntligen dags – Pernilla Wahlgen och Christian Bauer fick säga ja till varandra under ett stort, påkostat och uppmärksammat bröllop.

Så många gäster var med på Pernilla och Christians bröllop

Enligt Expressen är det 130 gäster som flugit ner till Marbella för att fira kärleken mellan kändisparet.

Helgens bravader drog igång redan under torsdagen, med en avslappnad förfest på Caos Italia Marbella, med mat från ingen mindre än Stefano Catenacci – som även lagade maten till prinsessan Madeleines bröllop.

Annons

Så mycket kostade Pernilla Wahlgrens bröllop

Så att bröllopet kostat en större slant går ingen obemärkt förbi. Men exakt hur mycket pengar brudparet lagt ned på kalaset vill Pernilla inte gå in på, däremot poängterar hon att Christian bidragit med vad han kan.

– Det vill jag verkligen säga. Även om vi inte delar ”fifty-fifty” så betalar vi efter våra tillgångar. Det är verkligen vår gemensamma fest på alla sätt och vis.

Linus Wahlgren sjöng brudvalsen

Och tur är det ju att familjen Wahlgren-Ingrosso besitter en rad naturliga underhållare. Brudparet har nämligen tagit hjälp av några från Pernillas sida av familjen, som tack vare sina sångkunskaper och erfarenheter av att stå inför publik är med och bidrar till stämningen.

Annons

Pernillas bror Linus Wahlgren fick äran att sjunga brudvalsen och i början av senaste "Wahlgrens värld" fick vi även veta att Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso skulle agera toastmasters.

Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”Brand logo
Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”

Bianca och Benjamins bråk – dagen innan bröllopet

Och det gjorde de med bravur. Redan under förfesten höll de låda inför gästerna. Bianca avslöjade då att hon redan hunnit gråta två gånger – och fler tårar skulle det bli.

Då frågade Benjamin om det handlade om bråket de hade tidigare under dagen, varpå Bianca avslöjar:

– Nej, men det tar vi nån annan gång. Men ja det har bråkats redan, men det är väl som vanligt.

Syskonkärlek, med andra ord!

Sedan vankades en härlig kväll som upptakt till bröllopet på fredagen. Pernilla beskriver förfesten som "galet härlig" och menar att de "inte kunde få en bättre start på bröllopshelgen". Men det var tidigt i säng, den stora dagen var ju på fredagen.

Annons