Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bilderna på Sofia Ståhl får alla att reagera – så har du aldrig sett henne förr!

12 sep, 2024, 11:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Nu delar Sofia Ståhl med sig av aldrig tidigare skådade bilder!
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Sofia Ståhl fick snabbt en följarskara tack vare hennes professionalitet och hälsosamma syn på mat och träning.

Så träffades Sofia Ståhl och Tareq Taylor

Sofia, som blev känd som ”PT-Fia”, blev tillslut så omtyckt att hon landade rollen som programledare för SVT:s ”Lyckomaten”.

Och det var tack vare det jobbet hennes liv skulle förändras – för alltid.

Hennes programledarkollega var nämligen ingen mindre än kocken Tareq Taylor. Sakta men säkert började känslor växa fram mellan dem och efter en periods dejtande kunde de bekräfta att de de facto var ett par!

Annons

Sofia Ståhl är gravid – berättar lyckan

Och saker har gått som på räls sedan dess. Sofia och Tareq köpte ett gemensamt hus, som de i skrivande stund rustar upp. Dessutom kunde de i början av augusti avslöja det underbara beskedet att Sofia är gravid!

"Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp. Att det blev så" skrev Sofia på sin blogg.

Annons

Underbara bilderna på Sofia Ståhl

Sofia har fortsatt uppdatera sina läsare om måendet under graviditeten. Men det är inte det enda hon gör. Sofia är också väldigt duktig på att svara på frågor från sina läsare – oftast med en rolig touch.

Som det senaste inlägget, där hon blandar sina svar med härliga bilder från hennes yngre dagar.

Instagram

Hon förklarar att hon vid tiden fotografierna togs befann hon sig på fest i Washington DC, då hon arbetade som Au Pair landet direkt efter studenten. Något år därefter valde hon att bosätta sig i Oslo och däremellan hann hon även med en fest i Dalarna.

Underbara bilder!

Annons