Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christina Schollin ryter ifrån – missnöjd med familjens val: ”Inte kul”

11 sep, 2024, 14:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Christina Schollin.
Foto: TT, Instagram/Christina Schollin.
Christina Schollin håller sina stora familj nära om hjärtat – men nu säger hon ifrån.
Annons
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!Brand logo
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!

Christina Schollin är har en stor familj – hon är både mamma, mormor, farmor och gammelfarmor.

Barnbarnsbarnet Kalí fyllde nyligen ett år och firades av hela skaran. Det är tydligt att familjen har en stor plats i Christinas hjärta som alltid har varit en närvarande mormor/farmor – det finns bara en sak som klämmer..

"Inte kul"

Hela familjen samlades när lille Kalí skulle firas – hans pappa Oliver Ingrosso och mamma Zoe Fay Brown hade fixat med tårta och ballonger.

Annons

Christina delade med sig av bilder från dagen – där en fin stund mellan henne, Kalí och hans mormor Pernilla förevigades.

Under inlägget grattade Christina ettårige Kalí men var också ärlig med vad hon tycker om barnbarnens smeknamn på henne.

"Hurra hurra hurra för Lille Khali på din ettårsdag. Farmor Pernilla var stolt och lycklig likaså jag som kallas Nolita. Det är italienska ordet för gammelfar vilket jag inte tycker är riktigt kul namn.", skriver Christina på sin Instagram.

Annons

Betydelsen bakom

Istället för att bli kallad gammelfarmor kallas Christina "Nolita" – vilket är det italienska ordet för gammelfar. Något hon inte är helt nöjd med.

Christina stöttas i kommentarsfältet där en av hennes följare har tagit fram vad namnet betyder – något personen tycker stämmer väl in på henne.

"Detta hittade jag om vad nolita betyder på italienska. Stämmer bättre på dig Christina. ”Betydelse: Nolita är ett stilrent och sofistikerat feminint namn med italienskt ursprung. Det härstammar från den italienska frasen ’nobileita’ som betyder ’adel’ eller ’elegans’. Nolita betyder en individ som är raffinerad, odlad och besitter en viss känsla av nåd och sofistikering.”, skriver följaren.

Snart samlas familjen återigen när Pernilla och Christian Bauer ska gifta sig för en andra gång.

Foto: TT, Instagram/Christina Schollin.

Annons