Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Björn Ulvaeus hemliga uppgörelse med Madeleines ex – se bilden som avslöjar

23 jul, 2024, 19:00
Björn Ulvaeus har gjort en mångmiljonaffär med prinsessan Madeleines ex-fästman. Här är bilden som avslöjar hans lycka.
Annons

ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus och kärleken Christina Sas ska flytta. Det kunde Svensk Damtidning avslöja under måndagen, efter att han köpt Jonas och Stephanie Bergströms exklusiva villa ute på Djurgården.

Och visst har det funnits tecken. Björn Ulvaeus har delat en bild på Instagram där han diskret visar upp sin stora lycka.

Kungen & Silvia hedrar ABBA – se historiska filmen från slottetBrand logo
Kungen & Silvia hedrar ABBA – se historiska filmen från slottet

Björn Ulvaeus hisnande erbjudande – för att få drömhuset

Björn och Christina har bara hunnit bo i våningen i stan i två år, innan det var dags att säga hejdå. Han har ju bott i hus hela sitt vuxna liv, och har hela tiden längtat tillbaka.

Annons

Det var då han fick nys om Villa Stora Astringe ute på Kungliga Djurgården. Där bor prinsessan Madeleines ex-fästman Jonas Bergström med hustrun Stephanie sedan 2019, i sitt topp-inredda drömhus.

Att huset inte var till salu stoppade inte Björn och Christina. De blev så fängslade av villan, som ligger i ett av landets allra mest exklusiva områden, att de personligen kom med ett erbjudande.

De bad om att få dubbla det pris makarna Bergström köpt huset för 2019 – och 60 miljoner kronor senare var affären ett faktum. Att få 30 miljoner mer än vad de lade på villan själva, var en deal Jonas och Stephanie inte kunde tacka nej till.

Stephanie och Jonas Bergström.
Stephanie och Jonas Bergström.Carolina Byrmo/TT
Annons

Bilden avslöjar Björn Ulvaeus mångmiljonköp

I höst väntas flyttlasset gå till Kungliga Djurgården, och ABBA-stjärnan kommer få några av Sveriges tjusigaste grannar. Här bor ju prinsessan Sofia och prins Carl Philip, Benny Andersson, och många andra med tjocka plånböcker.

Björn och Christina längtar nu efter flytten, och har tröttnat på att bo mitt i smeten. Och faktum är att Björn redan besök sina nya områden – och visat upp det på Instagram. För fyra veckor sedan delade han upp glimtar från sommaren, och en av bilderna är tagen bara ett stenkast från den nya villan:

Foto: Instagram

Foto: TT

Annons