Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Björn Ulvaeus och kärleken Christina Sas sorgliga beslut – efter tystnaden

09 sep, 2024, 15:00
Björn Ulvaeus och Christina Sas
Björn Ulvaeus och Christina Sas har tagit ett för omvärlden trist beslut – som nu kommer upp till ytan.
Annons
SE FILMEN: Här återförenas ABBA på Kungliga slottet!Brand logo
SE FILMEN: Här återförenas ABBA på Kungliga slottet!

Björn Ulvaeus, 79, och Christina Sas, 52, har kilat stadigt i lite mer än två år. Ändå är det en relation vi inte ser särskilt mycket av.

Ja, till skillnad från världsberömda Björn är ju Christina ingen offentlig person vilket också innebär att vi som mest får glimtar av henne på röda mattor jämsides Björn.

Och mellan dessa tillfällen kan det gå lång tid. Därav hålls förhållandet för det mesta i de dolda, och nu kommer ett trist beslut upp till ytan.

Annons

Björn Ulvaeus och Christina Sas relation

Björn och Christinas kärlek drar av naturliga skäl många blickar till sig. Björn är ju en världskändis som ganska tätt inpå hans och Christina relation också skilde sig från Lena, 75, efter 41 år som gifta.

Så när en ny kvinna dök upp på hans arm hajade många såklart till. Och där och då, på premiären för Pippi på Cirkus, kunde han också bekräfta relationen – Christina var hans kärlek.

Sedan dess har vi fått veta att paret bor ihop, och de lade nyligen vantarna på prinsessan Madeleines ex Jonas Bergströms imponerande hus på Kungliga Djurgården i Stockholm.

Så relationen tar många steg bakom kulisserna. Men det sker också just bakom kulisserna. Detta trots att Björn ju har en stor Instagram med 110 000 följare, där Christina i teorin skulle kunna dyka upp.

Björn Ulvaeus och Christina Sas tråkiga beslut

Men detta har aldrig skett. Björn och hans kärlek har helt enkelt beslutat sig för att hålla Christina utanför kontot, vilket ännu en gång blir tydligt nu när Björn publicerar en ny bild där man kan se att han är i Köpenhamn:

Annons

Huruvida Christina är med på resan förtäljer inte inlägget. Men om så är fallet kör hon alltså på sin vanliga diskreta stil.

Foto: TT

Annons