Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Camilla Läckberg stora 50-årsfest – avslöjar vilda planerna: “Sprit på dunk”

29 aug, 2024, 19:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Camilla Läckberg.
Foto: TT.
Snart fyller hon 50 – och Camilla Läckberg planerar inte en liten fest. För Svensk Damtidning avslöjar hon detaljerna!
Annons
Så blir Camilla Läckbergs vilda 50-årsfest!Brand logo
Så blir Camilla Läckbergs vilda 50-årsfest!

Deckardrottningen Camilla Läckberg fyller 50 år den 30 augusti i år och det är ingen liten fest som planläggs.

Tvärtom – en kväll räcker inte till!

Svensk Damtidning fick en pratstund med författaren som kunde avslöja alla de festliga detaljerna.

"Det råder festyra just nu"

När Svensk Damtidning träffar Camilla Läckberg är hon på plats på Filmhuset i Stockholm för att prata om den kommande filmen "Super-Charlie".

Filmen är baserad på hennes barnböcker med samma namn och har biopremiär i jul.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att den ska komma. Jag hoppas att publiken ska skratta, både stora och små. Det finns en hel del godbitar för vuxna där också. Jag hoppas att de ska känna att det är ett riktigt fartfyllt äventyr, säger Camilla.

Annons

Camilla ser inte bara fram emot att hennes karaktärer ska få nytt liv på filmduken – en mycket efterlängtad 50-års fest håller även på att planeras.

– Mitt liv just nu består av festförberedelser och massor av släktingar från hela världen. Det råder festyra just nu!, berättar Camilla.

Det blir ett firande i två akter – två kvällar på Tyrol i Stockholm. Kvällarnas teman verkar vara bestämda sedan länge – de speglar nämligen hennes liv.

Camilla Läckbergs 50-årsfest – ett firande i två akter

De två kvällarna blir varandras motsatser. Glitter och glamour byts av med något helt annat – en stor bonnafest.

– Temat är mina två väldigt olika aspekter av mitt liv. Första kvällen är det tema Oscarsgala, tjusigt och glitter och glamour. Andra kvällen är det bonnafest. Sprit på dunk, tatuerare, dansband.

En taggad Camilla ser fram emot att få fira sin födelsedag med familj och vänner. Hon kan även avslöja mer av vad hösten har att erbjuda.

– Det händer rätt mycket. Men mycket som kommer att hända hemma i soffan i pyramas, för jag har deadline på min nya bok i december. Sen håller jag på med en del tv-serie-utveckling. Min krimsserie på Netflix kommer precis efter årsskiftet, så det händer mycket kul, berättar Camilla.

Foto: TT.

Annons