Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersens stora oro för sonen Filip: “Torkat tårarna"

28 aug, 2024, 13:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Kristin Kaspersen.
Foto: TT.
Kristin Kaspersen, 54, öppnar upp sig om oron för sonen Filip Lamprecht, 27, – "försöker hantera känslorna".
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Programledaren Kristin Kaspersen, 54, har två söner med två olika män.

Sonen Filip Lamprecht, 27, fick hon tillsammans med idrottsmannen Martin Lamprecht och Leon Fahlén, 20, tillsammans med journalisten Hans Fahlén.

Nu är hon orolig för sin äldsta son Filip och delar öppet med sig av sina jobbiga känslor på sin Instagram.

"Sjukt orolig"

2021 kammade Filip Lamprecht hem en vinst i TV4:s egna dansprogram Let's Dance.

Till hösten kommer vi återigen få se honom i tv-rutan – denna gång i ett helt annat format. Ett utmanade sådant då han tillsammans med andra kända profiler ska segla över Atlanten.

Ett spännande äventyr som däremot kan göra en mamma väldigt orolig. På sin Instagram delar Kristin med sig av sina tankar inför sonens resa.

Se Kristins Instagram-inlägg nedan:

"Min förstfödda son ger sig nu ut på ett fantastiskt äventyr, att segla över Atlanten. Jag är så innerligt glad för hans skull, jag tror det kommer bli magiskt, ibland tufft, men magiskt. En häftig resa tillsammans med ett riktigt härligt gäng. Så jag känner mig ändå rätt trygg… men också sjuuukt orolig.", skriver Kristin under inlägget.

Annons

Kristin förklarar hur hon har försökt hantera sina oroskänslor och att hon var tvungen att anstränga sig för att hålla ihop under ett sista FaceTime-samtal med Filip.

Får stöd från sina följare

Krisin jämför FaceTime-samtalet med de första gångerna hon lämnade honom på förskolan när han var liten. Hur de skrattade på vägen dit men hur tårarna började rinna sekunden hon satte sig i bilen för att köra hem själv.

"Nu har jag torkat tårarna, känner mig så pepp redan på att få höra honom berätta om sitt äventyr när han kommer hem. Och jag kommer längta, massor.", skriver Kristin.

Kristin avslutar inlägget med en hälsning till Filip – att han ska ta vara på varje minut under sin stora resa.

I kommentarsfältet får Kristin stöttning av sina följare och flera delar med sig av sina egna upplevelser av att lämna iväg sin barn på olika resor.

"Mammahjärtat finns alltid när livet blir ett äventyr någonstans. På gott och ont för en själv.", skriver en följare.

Foto: TT.

Annons