Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carola Häggkvist går ut med sanningen – tvingas till operation

28 jul, 2024, 11:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram, TT
Carola tvingas opereras efter tuffa tiden.
Annons
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Carola Häggkvist räknas till en av Sveriges absolut största artister och med en scenvana som heter duga blåser hon hatten av alla åskådarmassor hon framträder inför.

Carola är ute på sommarturné

Och hon verkar vara långt ifrån att trappa ned. Just nu befinner sig schlagerdrottningen på sommarturnén "Det händer nu" med hela 31 stopp runt om i Sverige, Norge och Finland.

Den 19 juli var det Gotlands tur att få besök av popikonen. Efter spelningen tackade hon hjärtligt publiken för kvällen.

"Tack Gotland - vilket ös i ladan! Ni var fantastiska. Min höjdpunkt var när jag gick ut utanför själva ladan och ut till den publik som såg på storbildsskärm skärmen. De blev Såå glada!", skrev hon på Instagram.

Annons

Carolas syn försämras

Det finns alltså ingen tvekan om att Carola trivs på scenen och i rampljuset. Då och då gillar hon att se tillbaka på höjdpunkterna från turnén, något hon under fredagen gjorde på Instagram:

"Vi kör lite mer musikklipp från en utav sommarens konserter med rock’n roll bandana tycker jag! 3 juli i Tylösand", skriver hon.

Som den professionella artisten Carola är låter hon aldrig olika besvär synas under sina framträdanden. I samma inlägg avslöjar hon däremot att det finns någonting som har besvärat henne under turnén.

"Tar med mig dessa ögonblick och fina sommarkänslor nu när kroppen och fötterna egentligen värker som mest och saknar sanden mellan tårna samtidigt som min syn blir alltmer mer suddig för varje dag..".

Carola avslöjar – måste opereras

Carola förklarar att hon ska lägga sig på operationsbordet i augusti för att operera bägge ögonen, något hon inte haft tid till innan.

Och på Instagram möts hon av lugnande besked och stöd från följarna:

"Om det är lättare gråstarr du ska operera så har jag gjort det och det blev kanonbra", skriver en.

"Bästa du! Det kommer gå så bra och snart har du bättre syn igen", skriver en annan.

"Hoppas inte att det är jätteallvarligt med ögonen. Skickar massa kärlek och tankar till dig", skriver en följare från Norge.

Annons