Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carola Häggkvists glädjerop – underbara beskedet om barnbarn: ”Så lycklig”

21 okt, 2024, 06:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Glädjen är total för Carola Häggkvist!
Annons
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvist hade, innan hon adopterade dottern Zoe, sonen Amadeus som hon fick tillsammans med exmaken Runar Sögaard.

Carolas ord om dottern Zoe

I en intervju med Aftonbladet berättar Carola om livet som tonårsmamma till dottern:

– Det är jättehäftigt för ”bra” dagar så säger Zoe att jag är hennes bästa kompis, andra dagar är man bara jobbig och i vägen. Då är jag den där föräldern som hon skäms för. Men vi är ändå jättetajta.

Idag har Amadeus vuxit upp och hunnit bli hela 26 år – och året har kommit med en stor, glädjande nyhet.

Carolas son Amadeus är förlovad

Han har nämligen förlovat sig med flickvännen Matilda Linderoth!

Och det är en riktig ungdomskärlek – Amadeus och Matilda träffades redan i gymnasiet och har verkligen gått hem hos svärmor Carola.

Annons

– Jag är så lycklig för deras skull. Matilda är en jättefin tjej som har varit med Amadeus ända sedan gymnasiet, de träffades i Bromma när vi flyttade dit så de har varit tillsammans länge.

Carola om längtan efter barnbarn

Vilken glädje! Och nu väntar en spännande tid för både paret och Carola, som längtar efter barnbarn även om mycket ska hinna ske först.

– Jag har börjat dagdrömma om barnbarn, och det vet Amadeus. När det väl händer kommer jag att bli som min pappa Janne, jag kommer att bli så busig med dem och skoja och åka iväg med dem. Men Amadeus och Matilda har inte gift sig ännu så de har nog lite andra planer innan dess tror jag. Jag får härda ut, men jag håller på och sparar saker.

Annons