Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carolas besked om hälsan – har tvingats opereras: "Yr i bollen"

18 aug, 2024, 11:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram, TT
Carola Häggkvist har tvingats till operation. Nu berättar hon allt med egna ord.
Annons
Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!

Det finns få saker i världen som skulle stoppa vår svenska popdrottning Carola Häggkvist, 57, från att kliva upp på scenerna runt om i landet.

Just nu är hon i full färd med sommarturnén "Det händer nu". Turnén stannar i 31 städer runt om i Sverige, Norge och Finland.

Carola erkänner – tvingas till operation

Men bakom kulisserna sker saker publiken sällan får se. Istället delar Carola med sig av diverse bekymmer och besvär på sina sociala medier.

Tidigare i somras avslöjade hon bland annat att hennes syn drastiskt försämrats:

"Tar med mig dessa ögonblick och fina sommarkänslor nu när kroppen och fötterna egentligen värker som mest och saknar sanden mellan tårna samtidigt som min syn blir alltmer mer suddig för varje dag.."

Carola Häggkvist har opererats

Och under torsdagen var det dags. Stjärnans schema har den senaste tiden varit så pass hektiskt att hon inte haft tid, men nu har hon alltså låtit en lucka vara för att prioritera sin hälsa.

”Då var det dags för en viktig och effektiv ögonoperation idag då (efter lunch) när vi ändå har en ’lucka’ i turné-livet …”, skriver Carola och fortsätter:

Annons

”Jag hoppas och tror att allt ska gå bra! Har varit fullt upp kan man minst sagt säga sedan Malmö i måndags då man vill bli klar med allt innan operationen, med bla klädprovningar för ett stort tv-program, gjutning av nya monitorer i öronen (in ears), tandläkaren mm. Var så ’yr i bollen’ igår att jag la mig ned i gräset en liten stund och andades medan jag väntade på taxin hemåt. Det var ljuvligt. Har fått massor gjort nu.”

Fansens varma hälsningar till Carola efter operationen

Och stödet står stadigt i Carolas kommentarsfält. Fansen flockas till inlägget för att ge sina lyckönskningar.

”Det kommer gå bra med operationen, spark i baken. Men se nu till att ta det så lugnt du bara kan mellan varven närmsta dagarna. Kom ihåg att inte hoppa runt och skutta runt nu. Ber för dig”, kommenterar en person.

”Krya på dig - allt kommer gå bra och bli bra med dina ögon”, hälsar ännu en.

Annons