Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carolas jubel – när hon träder fram med kärleken: "Att få hålla dig i handen"

16 sep, 2024, 14:00
Carola Häggkvists lycka går inte att ta miste på – när hon sätter ord på kärleken!
Annons
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvist, 58, har lyckats med konststycket att hålla sig aktuell i över 40 år, vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden av livet.

Ja, det har ju hänt mycket för Carola privat under dessa år, där hon bland annat gått från gift, till skild – och fått barnen Amadeus, 26, och Zoe, 15.

Och på artistens Instagram med nära 300 000 följare får vi se Carolas fartfyllda vardag, och det är även här hon nu träder fram med kärleken hon känner!

Carola Häggkvists känslofyllda ord

Carola balanserar att vara en av Sveriges kändaste artister med att vara mamma, men nu är hennes "småttingar" inte är så små längre.

Amadeus har lämnat boet för länge sedan och Zoe är ganska nyss fyllda 15. Och Carola har öppet reflekterat över hur det är att se sina barn växa upp:

Annons

"Man har dom till låns en liten stund tills de kan flyga själva. Tänker att jag vill ge allt det goda mina föräldrar gav mig som ung", har hon tidigare skrivit på Instagram.

Så att Carola är glad över varje speciell stund med dottern Zoe är inte konstigt, och nu har det hänt igen.

Carola Häggkvist sätter ord på kärleken

Artisten och Zoe har nämligen tagit en snabb tripp till Frankrike, en resa som uppenbart betyder mycket för Carola. I ett nytt Instagraminlägg träder hon fram med kärleken hon känner:

"Känslan att få hålla dig i handen igen, min dotter! ♥️♥️♥️💋 Love love love it. LOVE YOU. Så mysigt att få avsluta mina vilo-dagar här i Antibes med dig, även om helgen gick för fort. Kvalitetstiden är så viktig för oss mitt i allt!".

Carola fortsätter och tar till vara på vilken speciell relation hon och Zoe har:

"Vi har verkligen roligt ihop och kan skratta så vi kiknar. Nu är vi på väg hem tillsammans och vi hoppas att vi kommer med connecting flighten trots förseningar på Nice AirPort".

På video får vi se glimtar av Carolas och Zoes underbara resa – och det är svårt att inte le!

Foto: TT

Annons