Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Casper Janebrink har lämnat – efter lyckan utåt

21 aug, 2024, 19:00
Här är Casper Janebrinks nya beslut.
Annons

Casper Janebrink har haft en hektisk sommar bakom sig, och har som vanligt varit på turné med Arvingarna runt om i landet.

Inte mycket vila i hängmattan alltså – men nu är det dags för Casper att ta igen. Här visar han upp att han lämnat.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Casper Janebrink har lämnat efter lyckliga tiden

Ja, lagom till att resten av landet återgår till jobb verkar det vara dags för Casper att njuta av lite ledigt. På Instagram berättar han lämnat landet – och landat i soliga Los Angeles!

Annons

"Nu har jag kommit till LA , så himla häftigt😊🙌🏻"

Han delar ljuvliga bilder från flygresan dit, och på sig själv framför Hollywoods pampiga horisont.

"Vad härligt!! 🤩🎉☀️🌴❤️" hyllar Bingolotto-kollegan Agneta Sjödin i kommentarsfältet.

Trots att turnén såklart var kantad av en hel del glädje, inte minst över att få möta sin publik igen, är det säkerligen skönt för Casper att få andas ut.

Casper Janebrink försvinner från Bingolotto

Förutom att sprida musikglädje med Arvingarna har Casper Janebrink också tillbringat en stor del av sommaren i tv-rutan. Som vanligt har han rattat Bingolottos sommarkvällar ihop med Agneta Sjödin, ett jobb han haft sedan 2021.

De direktsända bingokvällarna från Askims camping utanför Göteborg är en mycket uppskattad sommartradition, och i mitten av augusti rundades årets säsong av. Nu tar istället ordinarie programledare över, och det återstår att se vad Casper Janebrink hittar på.

Foto: TT

Annons