Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Casper Janebrinks chockbesked med Therese – bekräftar lyckan med bild

03 sep, 2024, 07:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram
Casper Janebrink har sagt ja till kärleken under det hemliga bröllopet!
Annons
Casper Janebrinks panik – här går allt snettBrand logo
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

Wow, vilken helg!

Inte nog med att norska prinsessan Märtha Louise äntligen fick säga ja till sin kärlek Durek Verrett under det uppmärksammade bröllopet mitt i de norska fjordarna – det inträffade även ett mindre, mer hemligt bröllop på svensk mark.

Casper Janebrink har gift sig

I helgen valde nämligen Casper Janebrink och Therese Andersson att knyta hymens band. Det hela var under mycket hemliga former, endast de allra närmsta var inbjudna och brudparet hade inte ens gått ut med att de förlovat sig.

Annons

”Igår sa vi JA till varandra❤️ En underbar dag med glädje, skratt och en och annan tår. Tusen tack till alla er som var med och gjorde vår dag perfekt”, skriver Casper i ett inlägg på Instagram.

Festligheterna ägde rum på Nääs fabriker utanför Alingsås under lördagen, något Hänt var först med att rapportera om. Till tonerna av Victor Leksells hit ”Svag” gjorde paret entré tillsammans. Bland gästerna syntes Caspers barn Alice, 20, och Felix, 17.

”Helt rätt att gifta sig”

I en intervju med Hänt bekräftar Casper lyckan:

Annons

– Vi kände att det var helt rätt att gifta sig nu. Vi har Hugo (parets son, reds anm) och en ny liten familj tillsammans med mina stora barn såklart.

Casper och Therese har nästan varit förlovade i ett år. Det var en höstdag 2023 som Arvingarna-sångaren valde att gå ner på knä under en hotellnatt på Gothia Towers i Göteborg.

Therese om frieriet: ”Han blev nervös”

Therese avslöjar att hon snabbt inpå frieriet började ana någonting.

– Det var lite finare dryck och jag började bli lite såhär “var ska det här leda egentligen?” och så märkte jag att han blev lite nervös. Han brukar alltid vara så lugn och stabil. Då kände jag att det var någonting på gång här.

Annons