Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrelli träder fram med problemet – efter omtalade kärleksuppbrottet

28 sep, 2024, 07:00
Charlotte Perrelli
Vi är vana att se Charlotte Perrelli med ett stort leende. Men hon är också bara människa – som också fått sitt hjärta krossat.
Annons
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli, 49, har varit i rampljuset i 30 år vilket också innebär att vi fått se henne genom olika skeenden av livet.

Och inte minst, kärlekslivet.

Ja, i dag är Charlotte som bekant lyckligt gift med Anders Jensen, 47. Men tidigare har artisten haft otur med kärlek – och gått igenom en mycket publik skilsmässa.

Charlotte Perrellis egna ord om skilsmässan

Charlotte träffade Anders 2012 och sökte egentligen inte efter någon relation. Två år tidigare hade hon fått sitt hjärta krossat – framför öppen ridå.

Då gick skilsmässan med Nicola Perrelli, 55, officiellt igenom efter att hans svek tapetserat löpsedel efter löpsedel.

Efter att ha varit gifta i fem år fick Charlotte veta att hennes make varit otrogen. Och timingen kunde inte vara sämre.

Annons

Charlotte skulle nämligen tävla för Sveriges räkning i finalen av Eurovision Song Contest, samtidigt slogs hennes äktenskap i spillror.

– Det var fruktansvärt på alla sätt, den värsta perioden i mitt liv. På scenen står jag och ska vara stark och tävla för Sverige med "Hero" men själv är jag bara ett vrak, sa hon i Stjärnorna på slottet 2021.

– Det var en väldigt jobbig tid och när jag idag ser bilder på mig där jag står och sjunger Hero ser jag bara en sjukt smal tjej som var otroligt olycklig.

Charlotte Perrelli sjunger Hero
Charlotte Perrelli höll skenet uppe, men här gick hon igenom den värsta perioden i sitt liv. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Charlotte Perrelli om krossade äktenskapet

Så Charlotte har pratat öppet om sin skilsmässa och hur den lärt henne mycket, och hur den i dag känns avlägsen. Som hon uttryckt det till Expressen:

– Jag tänker inte på det förflutna. Jag ältar ingenting och ser ingen sorg i någonting. Snarare ser jag glädje över att jag är förbi det och har lyckats använda misstag och erfarenheter till att bygga en bättre plattform. Att ta sig igenom ett misslyckande och vända det till något positivt tar många år.

Och sedan 2010 har hon ju faktiskt en ny kärlek i sitt liv, Anders. För bara en månad sedan kunde de fira sin 9-åriga bröllopsdag. "Tänk så bra det blev", skrev Charlotte i inlägget som markerade dagen.

Foto: TT

Annons