Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrellis lycka med maken Anders – efterlängtat tillskott

27 jul, 2024, 06:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Charlotte Perrelli och Anders Jensen.
Charlotte Perrelli och partnern Anders Jensen har varit tillsammans i flera år.Karin Törnblom
Artisten berättar nu om lyxlivet och det förmodade tillskottet – tillsammans med mångmiljonären, tillika maken, Anders Jensen.
Annons
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Artisten Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever verkligen i lyx. Charlotte har genom sin långa karriär tjänat en hel del pengar och maken Anders, som är entreprenör, har även han dragit in en kosing.

Tillsammans sitter de inte direkt på pengarna – utan det ska spenderas. Resor, padel och självklart fastigheter står på kvittot efter att paret dragit bankkortet.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen.
De träffades via sociala medier.Olle Sporrong/Expressen/TT

Just det sistnämnda har Charlotte i en intervju med Expressen berättat lite mer om – hon och maken väntas nämligen köpa sin tionde fastighet.

Annons

"Det är ett jävla pyssel"

Men allt är inte guld och gröna skogar. Charlotte Perrelli berättar i intervjun med Expressen att det framkommit hinder i vardagen.

– När man har hus lite överallt så kan man känna att det är ett jävla pyssel. Det är något som går sönder. Man har trädgårdsmästare och så vidare. Ibland är man tvungen att åka dit och göra något ”by hand” själv. Ibland känner man att ett problem mindre hade varit skönt, säger 49-åringen.

Charlotte Perrelli.
Charlotte Perrelli är en av Sveriges kändaste artister.Henrik Montgomery/TT

Inte nog med det, paret har länge försökt sälja sitt hus i Marbella för den inte så blyga prislappen på sex miljoner euro. Men efter tre försök har det fortfarande inte gått

Annons

– Vi har faktiskt sålt huset tre gånger. Men vi har haft lite otur med de som köpt det. De har lagt in en handpenning, sen när de ska fullfölja det så går företaget i konkurs. Det har varit lite stolpe ut, säger Perrelli.

Berättar om de nio husen

Trots att det verkar vara meckigt med så många fastigheter erkänner Charlotte att det finns planer på ännu ett tillskott.

– Senast i morse pratade vi om att köpa något här runt Båstad. Så i morgon ska vi titta på ett nytt hus strax utanför Båstad, ungefär vid Torekov, säger Charlotte Perrelli under intervjun.

Maken Anders berättar om var alla husen ligger.

– I Djursholm har vi tre hus. Ett i Åre. Två hus i Marbella. Ett i Älvsjö. Familjegården i Småland. Sen har vi en lägenhet i Mörby, säger entreprenören.

Foto: Henrik Montgomery/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT, Karin Törnblom

Annons