Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christian Bauer tillsagd efter beteendet i livepubliken

01 aug, 2024, 18:00
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Christian Bauer är inte bara Pernilla Wahlgrens man – han är också en stor supporter för hela familjen! Men nu blir Christian tillsagd efter att ha suttit i en viss publik – och sedan uttryckt åsikter.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

I december 2023 gifte sig Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, under hemliga former i Lidingö kyrka.

På plats var bara den närmaste familjen. Och det råder inga tvivel om att Christian kommit klanen Wahlgren nära.

Ja, han är inte bara en stor supporter för Pernilla i sitt artisteri – han stöttar även hennes son Benjamin Ingrosso, 26, och hans musik!

Och nu har Christian gjort det igen, det vill säga hejat på Benjamin. Men hans ord får flera att reagera – och säga till Pernillas make.

Christian i publiken – med åsikter

Under tisdagskvällarna är det inte ovanligt att se Christian i publiken under Allsång på Skansen. Det är ju faktiskt hans fru som står på scen!

Och att Christian skulle dyka upp fick vi veta redan innan säsongen dragit igång. Som Pernilla sa till Svensk Damtidning inför premiäravsnittet:

Annons

– Alltså han kommer säkert sitta i publiken, det kommer han. Han älskar allsång, alltså, verkligen. Jag tror till och med han grät när han fick höra att jag fick det här jobbet för han tyckte det var sånt fint program.

Och detta är alltså inte den enda publiken Christian nyligen suttit i. Benjamin är mitt uppe i sin sommarturné och någon som stöttat Pernillas son på plats är just Christian.

Och han är mäkta imponerad. Efter att ha suttit och jublat i publikhavet tar han till sin mobil och spelar in en video där han jämför Benjamin med världsartister som Prince och Aretha Franklin.

Christin Bauer slår bort kritiken

Ord som får några att haja till. I kommentarsfältet kan man läsa att Christian kanske tagit i lite väl med jämförelsen. Som en person uttrycker det:

"Förstår att du är lyrisk (och lite partisk) Chrille men Prince och Aretha Franklin….det är väl ändå att ta i? Benjamin är jätteduktig på många sätt men är väldigt ung och bara i början av sin artistkarriär och fortfarande en lite oslipad diamant!".

Men Christian backar inte. I en kommentar svarar han:

"Nej, jag tar inte i, dessa världsstjärnor var också oslipade diamanter men man hade känslan var dom var på väg, det är det jag menar med vibbar".

Foto: Skärmdump SVT

Annons