Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens besked om relationen – efter lyckan utåt: "Omtumlad"

31 jul, 2024, 06:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgren öppnar upp sig om relationen. Foto: TT.
Pernilla Wahlgren öppnar upp sig om relationen och delar med sig av nya bilder.
Annons
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Familjen Wahlgren/Ingrosso fullkomligt strålar av stjärnglans och har alltid gjort – de har ju faktiskt underhållit oss i flera generationer.

Just nu är det Benjamin Ingrosso som dominerar – i alla fall om du lyssnar på radion.

Nu öppnar mamma Pernilla Wahlgren upp sig om verkligheten bakom relationen.

En stolt mamma

I dokumentären This is Benjamin Ingrosso – som går att streama på Max – får vi följa Benjamins musikaliska resa och försök till att slå internationellt. Just nu är han aktuell med sin sommarturné som lockar massor med besökare.

Annons

Benjamin har två äldre syskon – Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso. När de blev lite äldre fick de sällskap av Theo Wahlgren – som är yngst i syskonskaran men som har en annan pappa än sina storasyskon.

Pernilla Wahlgren.
Det är tydligt att Pernilla Wahlgren är stolt över sina barn. Foto: Karin Törnblom/TT

Bland syskonen är musik ett stort intresse men det är bara Benjamin och hans storebror Oliver som gjort det till sitt yrke.

Förutom att driva restaurang producerar Oliver musik och uppträder som DJ.

Pernilla Wahlgren är helt klart en stöttande mamma som ofta syns till nära sina barn när det är nya saker på gång. Nyligen delade en mycket stolt mamma med sig av bilder från en av Benjamins sommarkonserter på sin Instagram.

Annons

Öppnar upp sig om relationen

Häromveckan var det Gävles tur att få uppleva Benjamin Ingrossos magi på scen. Det var däremot inte bara gävlebor som befann sig i publiken – en stolt Pernilla hade tagit sig dit och nu delar hon med sig av bilder och videoklipp från kvällen.

Se Pernillas inlägg nedan:

Under inlägget skriver Pernilla bland annat:

Annons

"Omtumlad av alla känslor efter @benjaminingrosso' s OTROLIGA konsert i går kväll i Gävle..! Det var dans, ös, allsång, rop och tårar under 2 FANTASTISKA timmar!!! Benjamin - Var ska jag börja! Din närvaro, musikalitet, ditt artisteri, din röst, din värme, din humor och din OÄNGSLIGHET som @sdfineroffical sa!!!"

Pernilla fick sällskap av artistkollegan Sarah Dawn Finer som även hon delade bilder från kvällen och överöste Benjamin med fina komplimanger.

Pernilla avslutar sitt inlägg med att skriva:

"Nu laddar jag om inför ett utsålt Stadium 9 aug, då jag kommer tillbaka! Glad och lycklig att jag får se detta igen!!!" , och syftar på Benjamins konsert i Stockholms Stadium.

Det är tydligt att Pernilla är stolt över Benjamin och stöttar sina barn i allt vad de tar för sig.

Foto: TT, Instagram/Pernilla Wahlgren.

Annons