Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christians galna idé inför bröllopet med Pernilla – här överraskar han henne: ”Ingen skulle förvänta sig det”

05 sep, 2024, 04:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Max
Inför bröllopet med Pernilla Wahglren kommer Christian Bauer med en tokig idé.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Den 16:e säsongen av "Wahlgrens värld" har precis dragit igång och i vanlig ordning utlovas det en hel del skratt, tårar och starka känslor.

Pernilla om känslorna kring Hans Wahlgren

Men denna säsong är också annorlunda av en specifik anledning. Det är nu tittarna verkligen får ta del av hur familjen Wahlgren-Ingrosso kämpade med känslorna kring att Hans Wahlgren drabbats av cancer.

Det var nämligen det beskedet som publiken lämnades med i förra säsongen och vi fick i slutet se Pernilla Wahlgren iklädd en bröllopsklänning under det intima vinterbröllopet på Lidingö.

Förklaringen till att de så hastigt valde att gifta sig berodde alltså på att Pernilla ville att hennes pappa skulle få ta del av det hela – vilket han fick.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Men den stora festen återstår än. Pernilla och hennes kärlek Christian Bauer är i första avsnittet av långköraren i full färd med planeringen inför deras andra bröllop senare i september, som blir desto större.

Annons

Vänner och familj kommer resa ner till Marbella där brudparet anordnar en riktigt somrig kärleksfest. Men vad Pernilla inte vet är att Christian har allt större planer för vigseln.

Christian Bauers spel bakom kulisserna – hyrt häst

Ja, det är föga förvånande att Christian tar ut svängarna när det kommer till att överraska sin fru. Denna gång har han till och med gått så långt att han har hyrt en häst – som han vill att Pernilla ska rida in på under vigseln.

– Jag har en så jävla bra idé på hur vi ska komma in på bröllopet. Hon ska komma in på en vit häst och jag kommer in på en svart. Shit i gatan, alltså, viskar Christian till kameran och fortsätter:

– Alla bara tänker "what, Pernilla på en häst? Fy fan vad mäktigt, och vad annorlunda". Det har jag tänkt.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernillas reaktion på Christian Bauers överraskning

Lite senare i programmet tar Christian med sin kära fru till stallet där hästen han hyrt står. Den första misstanken för Pernilla kommer när de möter deras bröllopsplanerare Donna på plats.

Annons

Men Pernilla är inte särskilt imponerad till en början.

– Alltså det här hade ju varit en dröm för vilken hästtjej som helst. Jag är ju inte det. Så just nu är jag lite...ja, okej..., säger en skeptisk Pernilla.

Men tro det eller ej. När Christian förklarar sin dröm om att rida in under vigseln, är Pernilla inte särskilt motstridig.

– Ja... Ingen skulle ju förvänta sig det. Minst jag. Men jag får väl testrida då och känna hur det känns.

När Pernilla väl går med på hans galna idé, utbrister Christian att han får rysningar och tårar i ögonen.

– Jag tror vi bestämde där och då att jag kommer rida fram till mitt bröllop. Hur sjukt?, säger Pernilla i synk.

Annons