Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christina Schollin kan inte bo kvar – måste sälja älskade huset

29 sep, 2024, 16:00
Nu avslutas ett kapitel för Christina Schollin.
Annons

Det har gått fyra månader sedan skådespelaren Hans Wahlgren gick bort, 86 år gammal, efter en tids sjukdom.

Nu anpassar sig Christina Schollin, 86, efter sitt nya liv som änka, och har tvingats lägga ett kärt kapitel bakom sig.

Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!Brand logo
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!

Christina Schollins vändor med hemmet i Spanien

Christina Schollin har nämligen sagt hejdå till sitt älskade hem i Spanien för gott. Huset Casa Angel på spanska solkusten i Nerja har Christina och Hans haft i sin ägo i 24 år, och redan i fjol lades den vemodigt ut till försäljning.

Annons

Då uppgav Christina och Hans att de ville flytta till en enplansvilla, då de fått problem med att gå i trappor. En köpare slog till, men paret ångrade sig.

I mars lades den ut till försäljning igen. Vad som hände då är inte känt, men bara två månader senare gick Hans bort. Det var tyst om Casa Angel ett tag, innan Christina i juni delade ett inlägg på Instagram:

– Nu ligger mitt älskade Casa Angel ute till försäljning. Det har varit vårt andra hem i solen i 24 år. Men nu är det dags för någon annan att få njuta av sol och värme i underbara Nerja i framtiden.

Hemma hos Christina Schollin, Nerja
Familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin har njutit av somrarna i Spanien i 24 år. Karin Törnblom/TT
Annons

Christina Schollin har sålt huset i Spanien

Nu har affären alltså gått i lås. I ett inlägg som mäklarbyrån Notar delar ihop med Christina poserar hon med en "sold"-skylt framför Casa Angel.

Christina Schollin har sålt huset i Spanien
Foto: Skärmdump Instagram

Och det är såklart ett känslosamt och vemodigt farväl. I mitten av juli reste Christina ned till Nerja för att tömma huset.

Annons

– Idag är det två månader sedan som Hans somnade in. Jag befinner mig i Nerja för att tömma vårt hus Casa Angel som är till försäljning. Här har vi under 24 års tid haft det underbart tillsammans Hans och jag. Det är en epok som är över men jag minns hur mycket roligt vi har haft här i vårt älskade Nerja. Minnena lever för evigt, skrev Christina då.

Foto: TT

Annons