Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christina Schollin tvingas bort från hemmet – Pernillas ilska: "Det är fel"

12 aug, 2024, 18:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Christina Schollin och Pernilla Wahlgren.
Christina Schollin har behövt lämna sin lägenhet i Spanien. Karin Törnblom
Pernilla berättar nu om det hon varnade för – och det hon inte tycker är okej gällande mamma Christina.
Annons
Christina Schollins vägran efter händelserna på scen: ”Nej tack!”Brand logo
Christina Schollins vägran efter händelserna på scen: ”Nej tack!”

Pernilla Wahlgren är ständigt aktuell på svensk tv. Under sommaren har hon varit galjonsfigur och programledare för Allsång på Skansen.

I dagarna kom dessutom nyheten om att hon ska vara med i TV4:s program "Vilket liv!" som har säsongsstart den 25:e augusti.

Men hon syns inte bara i tv-rutan – hon hörs även i podcastformat. Tillsammans med Sofia Wistam är hon en del av podcasten "Wahlgren & Wistam" som släpper flera avsnitt i månaden.

I showen berättar duon om allt mellan himmel och jord. Familj, relationer och profession är exempel på ämnen som diskuteras friskt.

Annons

Podcasten har högt i tak och ibland så ryter någon av kändisarna ifrån när det diskuteras något de inte håller med om. Detta skedde i det senaste avsnittet.

Berättar om flytten

Tidigare i år gick Christina Schollins man Hans Wahlgren bort. Detta innebär att Christina och resten av Wahlgren-familjen tvingats ställa om sina liv.

Efter att Christina blivit änka har det fattats beslut om att sälja hennes och före detta maken Hans boende i Nerja, Spanien.

Efter 24 år har flyttlasset gått hem till Sverige igen. Pernilla berättar i det senaste podcastavsnittet om glädjen hon och mamman känner efter att allt gått som det ska.

– Jag är nöjd, nöjd, nöjd! Flyttlasset från Spanien till Sverige har idag lyckligen anlänt. Allt har fått plats i containern och jag har ett jobb att göra senare i att packa upp allt, men fram till dess är det tur att jag har en perfekt förvaring, berättar Pernilla.

Villan är dock fortfarande inte såld, men ligger ute till salu för fyra miljoner, enligt Hänt. Pernilla berättar om en uppmaning hon gav sin mamma.

Annons

– Jag sa till henne ”ta inte med dig för mycket nu”, men hon har tagit med sig typ allt, fortsätter Pernilla.

"Har varit på husvisningar"

Allsångs-stjärnan är dock inte helt nöjd med hur flytten gått till.

– Och så var det någon mäklare som sa till henne att hon måste tömma hela huset. Men det är fel, så gör man inte i Spanien. Absolut att hon ska ta med sig sina personliga saker hem, så att det inte är övermöblerat med föremål. Men i mammas och pappas hus i Spanien var det ändå fina möbler, säger hon upprört.

Pernilla har mycket erfarenhet i ämnet och berättar om varför hon tycker mäklaren gjort fel.

Annons

– Jag har varit på husvisningar och alla de husen var möblerade och inte alls fina möbler, säger hon.

Annons