Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ciara Zelmerlöws nya besked om äktenskapet – efter stormiga tiden

04 okt, 2024, 17:30
Ciara Zelmerlöw och Zlatan Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw har båda pratat om att de haft en tuff tid period i sitt äktenskap. Nu kommer Ciara med ett nytt besked.
Annons
Måns & Ciaras speciella överenskommelse – i äktenskapetBrand logo
Måns & Ciaras speciella överenskommelse – i äktenskapet

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw gifte sig under storslagna former i Kroatien 2015 – men i år skulle deras relation ta en oväntad vändning.

I slutet av maj stod det klart att Ciara slutat följa sin make på Instagram, och tog även i samma veva bort efternamnet "Zelmerlöw" från sitt konto.

I juni bröt Ciara sin tystnad och erkände att parets framtid var osäker, och efter det har även Måns uttalat sig. Nu kommer Ciara med ett nytt besked.

Ciaras ord: "Hjärtekrossad"

– Just nu kämpar jag om min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier.

Det var Måns exakta ord till Aftonbladet i slutet av maj när han till slut bestämde sig för att benämna situationen med Ciara.

Annons

Därefter tog även Ciara bladet från munnen. Till Aftonbladet var han transparent med att hon och Måns gick igenom något tufft:

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad".

Så paret har varit öppna med att de haft en svacka i relationen. Men de senaste månaderna har man också kunnat skymta en vändning.

På parets femåriga bröllopsdag skrev Måns ett långt hyllningsinlägg till sin fru där han bland annat tackade henne för att hon "står ut med" honom.

Måns Zelmerlöw skriver om sin fru på Instagram
Den senaste tiden har man kunnat se att Ciara och Måns verkar vara på rätt bana igen. Foto: Instagram/manszelmerlow

Ciaras nya besked om Måns Zelmerlöw

Och nu, drygt fyra månader efter äktenskapskrisen blev synlig, kan Ciara komma med ytterligare lugnande besked:

– Måns och jag är på en bra plats, och vi är exalterade att se vad som väntar framåt, säger hon till Expressen.

Hon kan även avslöja att Måns och deras två gemensamma barn, Albert, 6, och Ossian, 2, ska flytta till Sverige nästa år. Ciaras son från en tidigare relation, Archie, blir dock kvar i Storbritannien – så hon kommer fortfarande pendla en del mellan länderna.

Foto: TT

Annons