Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Dystra beskedet – Kristin Kaspersen försvinner från tv-rutan

25 sep, 2024, 07:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Kristin Kaspersen.
Foto: TT.
Kristin Kaspersen tar ett steg tillbaka och försvinner från rampljuset.
Annons

Kristin Kaspersen har hunnit med mycket under sina många år som programledare! Vi har bland annat kunnat se henne i program som Let's Dance, Nyhetsmorgon och Spårlöst.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Det senaste programmet hon spelade in – Race Across the World Sverige går nu att se på kanal 5.

Nu kommer hon däremot med tråkiga nyheter och meddelar att hon kommer att ta ett steg tillbaka. Ett minst sagt oväntat besked från den folkkära programledaren.

Kristin Kaspersen ger dystra besked – nu försvinner hon

Utöver sina tv-jobb driver Kristin en egen podcast. I "Nyfiken på" bjuder hon in intressanta gäster som får dela med sig av sina egna erfarenheter och historier.

Annons

Kristin som är en aktiv användare av sociala medier förvånar nu sina följare genom att berätta att hon kommer att försvinna från rampljuset.

Hennes beundrarskara kan dock hålla sig lugna – hon kommer tillbaka!

"Nu åker jag iväg på ett äventyr. Det gör att det kommer att vara tyst från mig här ett litet tag.", skriver Kristin på sin Instagram.

"Nervöst"

Exakt vad Kristin ska på för äventyr väljer hon däremot att hålla för sig själv. Om det rör sig om ett tv-program eller en egen personlig resa återstår att se.

"Jag är så glad att jag tar chansen att tacka Ja till saker som ger mig erfarenhet och som får mig att utvecklas. Det har varit nervöst inför och jag har redan före äventyret lärt mig så mycket, framförallt har jag jobbat mentalt.", skriver Kristin.

"Så nu säger jag ”vi ses snart igen”. Ta hand om er så länge! Stor kram från mig", avslutar Kristin med.

Vi önskar Kristin ett stort lycka till på äventyret!

Foto: TT, Instagram/Kristin Kaspersen.

Annons