Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgård träffar TV4-kollegan privat – är som många misstänkt!

17 okt, 2024, 19:30
Jenny Alversjö och Erik Videgård
Erik Videgård har haft en underbar privat middag med TV4-kollegan – nu visar han upp den fina relationen!
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Erik Videgård, 64, har synts i Nyhetsmorgon sedan programmets start för 32 år sedan och är numera en riktig veteran i rutan.

Och en omtyckt sådan!

Ja, inte bara tittarna är tokiga i Erik, det är även hans kolleger. Och nu får vi se en särskilt fin relation – när kocken är på privat middag med Nyhetsmorgon-profilen!

Videgårds speciella relation med kollegan

Flera Nyhetsmorgon-profiler har vittnat om hur nära man kommer sina kolleger i programmet, och Erik är inget undantag.

Annons

När Svensk Damtidning fick en pratstund med honom i fjol kunde han bekräfta den goda stämningen som råder bland gänget – och också avslöja vem han är närmast:

– Det är ju Jenny Alversjö. Det är det. Jag och Jenny gör ju stort sätt varje söndag i Nyhetsmorgon ihop. Men sen är jag ju god vän med de andra också.

Något som är föga förvånade. Inte bara har Erik och Jenny, 50, en märkbar kemi i rutan, vi vet också att de har en privat vänskap.

Bland annat har TV4-profilerna varit på solsemester ihop, haft en podcast tillsammans och när Jenny fyllde 50 tidigare i år låg ingen mindre än Erik bakom födelsedagsmenyn.

Så kollegorna hyser uppenbart varma känslor för varandra. Och det får vi se prov på nu igen – när de visar upp sin kompisdejt!

Erik Videgårds privata träff med kollegan

Erik och Jenny tillbringade nämligen onsdagskvällen ihop på en resturang i Stockholm, och hade uppenbart väldigt trevligt.

Annons

Ja, båda visar upp den vänskapliga träffen på sina respektive Instagramkonton med varma ord:

"Japp vi pratar livet, mänsklighet och allt däremellan. Tycker så mycket om att fylla livsgapen med dig @videgard 🌟❤️", skriver Jenny.

Och Erik är inte sämre:

"Middag men Världens bästa Jenny på Röda Huset/Shibumi. Kändes som att vara turist i sin egen stad. Ärligt talat bästa servicen på väldigt länge. Vi smider planer! Spännande!!".

Vilka planer som smids utvecklar inte Erik, men vi vet ju sedan innan att Jenny och kocken samarbetar riktigt bra ihop – även utanför rutan!

Foto: Instagram

Annons