Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgård tätt omslingrad TV4-kollegan – berättar om lyckan: "Det var min tur"

02 okt, 2024, 18:30
Erik Videgård
Erik Videgård och TV4-profilen i en varm omfamning – när Erik sätter ord på sina starka känslor.
Annons
5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Erik Videgård, 64, är kocken som nästan på veckovis basis förgyller Nyhetsmorgon med sin expertis, och nu har vi även fått se honom i ett annat program.

Ja, Erik har varit en av deltagarna i årets upplaga av Kockarnas kamp – All Star, men nu har hans resa i programmet dessvärre tagit slut.

Något kocken uppenbart tycker är trist. Men han tar också tillfället i akt och visar upp en väldigt fin relation – med en annan TV4-profil!

Erik Videgårds fina ord om kollegan

Många eminenta namn har tävlat i all star-säsongen av kockarnas kamp, bland andra Louise Johansson, 38.

Och det är en profil som Erik kommit särskilt nära. Louise och Nymo-kocken har teamat ihop under tävlingsmomenten och uppenbart fattat tycke för varandra:

Annons

"Gillar du god, rolig, modern mat ska du absolut följa Louises Kanelbulle före frukost! Bara en sån sak. Stor kram till min bästa parkamrat", skrev Erik till exempel förra veckan.

Och nu, när Erik tyvärr fått lämna tävligen, passar han också på att hylla Louise. Samtidigt sätter han ord på sina känslor över att just det här äventyret är slut:

"Ja, det var min tur idag. Tänker inte skylla på någonting. Att bli utvald att vara med i All Stars-omgången är bara det en seger i sig. Att få ha en så underbar lagkamrat som Louise gjorde bara saken bättre. Kämpa vidare nu @tastebylouise så ses vi igen i de avslutande avsnitten".

Erik Videgårds fullspäckade schema

Erik har många strängar på sin lyra. Utöver sina regelbundna framträdanden i Nyhetsmorgon har han även en Youtube-kanal, skriver böcker och gör gästspel.

Tidigare hade han och Nyhetsmorgon-kollegan Jenny Alversjö, 50, även en podcast ihop, Matresan, som de tyvärr var tvungna att lägga ner i brist på tid.

Samtidigt stänger inte Erik dörren helt till att ta upp podcasten igen:

– Det var en väldigt genomarbetad podd. Vi var i New York, vi åkte runt och gjorde den väldigt seriöst. Men vi har inte riktigt haft den tiden som det sett ut nu, har Erik tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Foto: Instagram, TT

Annons