Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Felix Herngren i stort polisdrama – mitt under tv-inspelningen: "Läskigt"

13 sep, 2024, 05:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Max
Det inträffar någonting dramatiskt under inspelningen med Felix och Clara Herngren.
Annons
Vera Herngren om familjedramat – med Felix och ClaraBrand logo
Vera Herngren om familjedramat – med Felix och Clara

Den nya satsningen "Race across the world" är i full rulle och med det innebär en rad svenska kändisar som, tillsammans med en varsin när och kär, ska lyckas ta sig genom södra Europa upp till norra Norge på en begränsad budget.

Kruxet? De får varken flyga eller använda elektronik som hjälpmedel.

Felix Herngren rånad på sin väska – under inspelning

Och mycket har redan hänt, men mer utlovas. I torsdagens avsnitt drabbas nämligen Felix Herngren, som reser med sin fru, manusförfattaren Clara Herngren, ut för någonting som absolut inte får ske.

I slutet av avsnittet ser vi hur Felix ropar efter polisen på ett tåg påväg genom Frankrike. I en intervju med Expressen berättar nu Clara om vad det var som faktiskt hände.

"Det var så sjukt"

Felix blev nämligen bestulen på sin väska – en händelse de hade förvarnats för.

– Det hände lite läskiga grejer. I Marseille i Frankrike, där hade de också varnat lite om att det kunde hända grejer. Typiskt då så hände det något, säger Clara och fortsätter:

Annons

– Det var så sjukt, han stoppade ner sin väska precis bakom sig och jag sitter mittemot så jag tittar på honom, och även någon fotograf, och sen precis när vi ska gå så skriker han, ”min ryggsäck” och jag tänkte, ”äh den är någonstans”, vi hade bytt platser, ”men du glömde den säkert någonstans”.

Clara Herngren om obehagliga upplevelsen: "Ganska läskigt"

Men Felix hade de facto blivit rånad på sin väska. Som tur är var han kvick på att reagera.

– Felix gallskriker och springer genom tåget och han skriker ”polis, polis, han stal min ryggsäck”. Men sen hittade de honom några vagnar senare så han stod där med ryggsäcken, förklarar Clara.

– Det var ganska läskigt, han hade kunnat vara vem som helst men det gick bra. Han fick tillbaka den. Det var himla tur.

Annons