Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Filip Lamprecht har lämnat efter tuffa tiden – har inte kontakt: "Tyvärr"

29 sep, 2024, 06:00
Här är profilens kryptiska ord om beslutet.
Annons

Tv-profilen Filip Lamprecht tycks vara proffs på det mesta han provar på. Han har kammat hem vinsten i Let's Dance och Hela kändis-Sverige bakar, och tog en andraplats i Sveriges Mästerkock VIP.

Nu verkar det som nya äventyr väntar för stjärnan. På Instagram berättar han att han valt att lämna.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht tillbaka efter tuffa tiden ute till havs

Det var bara någon vecka sedan som Filip Lamprecht kom hem till Sverige igen, efter flera veckor av radiotystnad.

Annons

Då hade han befunnit sig ute på öppet hav, för att segla över Atlanten för programmet med samma namn – en riktigt tuff utmaning.

– Efter 21 dagar på Atlanten är vi äntligen i Rio de Janerio och vi har officiellt korstat, seglat, över Atlanten. Ganska coolt, sa Filip i ett klipp på Instagram när han fått tillbaka sin telefon.

Lyckorus på Arlanda när Linn Hegdal välkomnade Filip Lamprecht efter seglatsen. Foto: Instagram

mHan lämnade alltså familj, vänner, och flickvännen Linn hemma i Sverige – och bara dagar efter återföreningen drar han igen.

Annons

Filip Lamprecht bekräftar – har lämnat

Det är på Instagram som Filip delat ett minst sagt kryptiskt inlägg, om ett framtida projekt. Filip kommer inte ha tillgång till sin mobil, och kommer således inte kunna ha kontakt med kärleken Linn under tiden.

Men fler detaljer än så delger han inte.

– Sticker på ett nytt spännande äventyr nu som jag tyvärr inte kan säga mer om just nu men kommer bli så SJUUKT spännande!!, skriver han.

I kommentarsfältet drar spekulationerna igång, och uppmärksamma följare noterar att hans mamma Kristin Kaspersen delade ett nästintill identiskt inlägg samtidigt.

Annons

Och mycket riktigt, visst har även hon berättat för följarna att hon försvinner ett tag för ett hemligt äventyr.

– Nu åker jag iväg på ett äventyr. Det gör att det kommer att vara tyst från mig här ett litet tag.Jag är så glad att jag tar chansen att tacka Ja till saker som ger mig erfarenhet och som får mig att utvecklas. Det har varit nervöst inför och jag har redan före äventyret lärt mig så mycket, framförallt har jag jobbat mentalt. Så nu säger jag ”vi ses snart igen”. Ta hand om er så länge! Stor kram från mig, skriver hon.

Ja, visst pekar mycket på att vi får se mor och son tillsammans i rutan snart – vi håller tummarna!

Foto: TT

Annons