Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Folkkära artisten kysser kollegan – i tv!

20 okt, 2024, 10:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Foto: SVT. Fredrik Sandberg / TT
Det hettade till i helgens Doobidoo-avsnitt!
Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Ända sedan år 2005 har det hyllade musikinriktade underhållningsprogrammet Doobidoo i SVT sänts. Men redan sju år tidigare startade programmet Diggiloo med Lasse Holm – som var snarlikt uppföljaren.

Och det var under fredagens avsnitt av Doobidoo som det hände.

Kyssen – under framträdandet

Den svenska artisten och låtskrivaren Tommy Nilsson, med kända låtar som "Öppna din dörr" och "En dag" – som han dessutom vann Melodifestivalen med år 1989, tävlade tillsammans med Lisa Miskovsky mot Lina Hedlund och Marie Robertson.

Annons

Tommy och Lisa framförde Dolly Parton och Kenny Rogers fina och svängiga låt "Island in the stream". Efter musiken klingat av och medan publiken applåderar till låten med texten "From one lover to another", ställer sig Tommy bakom Lisa och håller om henne. Men det tar inte slut där!

Tommy Nilsson och Lisa Miskovsky. SVT

Därefter sätter Tommy Nilsson sina läppar mot Lisa Miskovskys panna!

"En sida av mig som jag inte är helt stolt över"

Men likt att Dolly Parton sjöng låten Island in the stream med Kenny Rogers trots att hon var tillsammans med Carl Thomas Dean – vet vi ju att Tommy Nilsson är förlovad med sin älskade flickvän Linda Olsson. Hon medverkar dessutom på hans rykande färska skiva som kom ut samma kväll som programmet släpptes. I låten "Varför är du rädd" sjunger musikalstjärnan och skådespelaren Linda Olsson refrängen.

Annons
Sångaren Tommy Nilsson. Fredrik Sandberg/TT

Även Lisa Miskovsky kommenterar Doobidoo-avsnittet i ett inlägg på Instagram. Men hon kommenterar bara en sida av sig själv som kom fram

"Kommer fram en sida av mig som jag inte är helt stolt över – tävlingsmänniskan".

Musikern Lisa Miskovsky. Mikael Fritzon/TT

Oavsett har i alla fall Tommy Nilsson en väldigt fin bild av Lisa Miskovsky. I en intervju med Nöjeslivet berättar Tommy att han verkligen respekterar och uppskattar Lisa. Dessutom påpekar han deras samarbete i Doobidoo.

– Vi hade trevligt där.

Annons