Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Fotbollsstjärnan Emil Forsbergs tråkiga besked med exfrun: "Gör ont"

10 okt, 2024, 19:39
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Det är slutet på en historia för fotbollsstjärnan Emil Forsberg och exfrun Shanga Forsberg.
Annons
Magdalena Forsbergs ord om makenBrand logo
Magdalena Forsbergs ord om maken

Efter två barn och 19 år tillsammans valde exmakarna Emil Forsberg, 32, och Shanga Forsberg, 32, att gå skilda vägar.

Emil Forsbergs skilsmässa med exfrun

Deras kärlekshistoria började redan i tonåren och 2016 valde de att slå sina påsar samman. Därefter fick de två barn tillsammans, men när Emil flyttade till New York blev Shanga och barnen kvar på samma plats.

– Det är klart att man saknar sina barn men som tur är finns FaceTime, så det löser sig, sa Emil Forsberg på en pressträff.

Distansen gjorde till slut att makarna gled ifrån varandra och efter en period bekräftades skilsmässan av Shanga på Instagram:

”Vi ska skilja oss. Ord jag trodde att jag aldrig skulle uttala efter två barn och 19 år tillsammans och som fortfarande känns overkliga”, skrev hon vid tiden.

Säljer lyxvillan i Sundsvall

Nu har paret tagit de stora stegen att både skicka in skilsmässopappret och sålt av lägenheten i Sundsvall.

Annons

Och nu återstår ännu ett tufft beslut – Emil och Shanga säljer lyxvillan där de såg hela sin framtid utspela sig.

”Den här försäljningen gör ont. Platsen som skulle leva kvar i generationer. Hemmet båda mina barn levt sina första månader i livet. Hemmet jag betraktat som min trygga punkt”, skriver hon på Instagram.

Har egen bio och gym

Huset, beläget i Alnö, har allt du kan tänka dig – från en egen biosalong till både gym och pool. Enligt mäklaren är det "en av Västernorrlands mest imponerande fastigheter", skriver Hänt:

"Byggd 2018 med enastående arkitektur och exklusiva materialval. Denna moderna villa erbjuder en unik kombination av design, funktion och en naturnära livsstil med ett strålande läge och soldränkta altaner."

Intill den 5 742 kvadratmeter stora tomten finns det också en strand. Inne i huset hittar du tre sovrum, en walk-in-closet och en otrolig utsikt.

Exakta priset är däremot okänt – men vi kan nog gissa på en svindlande summa.

Annons