Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Här kysser Lotta Engberg miljardären på utlandsresan – råkar fastna på bild

26 jul, 2024, 19:00
Lotta Engberg och Anders Wiklöf
Bubbliga Lotta Engberg dyker upp på Åland – och hennes kyss med miljardären råkar fastna på bild.
Annons
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engberg, 61, har många strängar på sin lyra och sitter sällan still. Något som också fått sambon Mikael Sandström, 66, att beskriva sin partner på gulligt vis:

– Mikael säger att jag har en popcornmaskin i huvudet. Han menar att det poppar och smattrar i grytan. Lite så är min skalle, sa Lotta nyligen till Amelia.

Så att Lotta också dök upp på miljardären Anders Wiklöfs, 78, årliga och fartfyllda fest på Åland är inte konstigt – och här blev det också en kyss...

Här kysser Lotta Engberg miljardären

Anders Wiklöf, som också brukar kallas för "Ålandskungen", har byggt upp en stor förmögenhet genom sitt entreprenörskap, och han är även huvudägare i börsnoterade Ålandsbanken.

Varje år håller han en fest på sin födelsedag med gratis konsert, vilket är hans sätt att ge tillbaka till Åland. Något som Anders helt bekostar ur egen ficka:

Annons

– Jag tycker inte att det är något speciellt. Det är att ge tillbaks till det samhälle man har växt upp i, han han tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Årets party var speciellt. Konserten var en hyllning till bortgångna Lasse Berghagen, som tidigare varit en självklar gäst på det påkostade kalaset.

Flera av Sveriges största artister deltog i kärleksfesten och bjöd på fartfyllda framträdanden, bland andra Carola Häggkvist, Sanna Nielsen och Lotta Engberg.

Lotta hade även äran att leverera en prinsesstårta till Anders vilket miljardären uppenbarligen uppskattad. Det blev till och med en vänskaplig kyss vid överlämningen:

Lotta Engberg kysser Anders Wiklöf
Lotta Engberg fick äran att överlämna tårtan till Anders Wiklöf – sedan blev det en vänskaplig kyss! Foto:Pontus Höök

Förändringen i Lottas och Mikaels relation

Lottas kärlek Mikael var också med under festligheterna. Han satt i publiken under konserten och diggade med stort leende.

Och att kunna åka iväg så här på sommaren tillsammans är faktiskt ett nytt inslag i Lottas och Mikaels relation. Det här är Lottas första lediga sommar på 48 år – och hon gör det mesta av den nyvunna tiden.

– Att vara ledig på sommaren gör att jag och mina barnbarn kan umgås mer, har Lotta sagt till Amelia.

Foto: TT

Annons