Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren i bråk med kvinna – när hon får se bröllopsplatsen

05 sep, 2024, 06:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Max
Nu får vi äntligen se var i Marbella Christian och Pernilla kommer gifta sig – men under planeringen hamnar hon i en het diskussion med en av kvinnorna på platsen.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Bröllopsplaneringen är i full rulle redan i första avsnittet av den 16:e säsongen av "Wahlgrens värld".

Pernilla och Christian planerar bröllop

Det blir Pernilla Wahlgren och Christian Bauers andra sväng med förberedelser. I vintras gifte de sig nämligen i högsta hemlighet.

Då gick det hela av stapeln i en liten kyrka på Lidingö. Många höjde på ögonbrynen i förvåning när paret avslöjade att de redan hade tackat ja till varandra, eftersom Pernilla tidigare pratat om en mer storslagen kärleksfest – helst i värmen och helst i hennes kära Marbella.

Annons

Men det skulle visa sig finnas en viktig anledning till det påskyndade vinterbröllopet. Pernillas pappa Hans Wahlgren hade hösten innan drabbats av obotlig cancer, och Pernilla som gärna ville att hennes pappa skulle få medverka valde därför att tidigarelägga ett mindre bröllop.

Här ska Pernilla och Christian gifta sig

Men nu är det alltså snart dags för ett mer praktfullt sammanvigande – i värmen och i Marbella, precis som det varit tänkt.

I premiären av "Wahlgrens värld" beger sig Pernilla och Christian till Spanien för att spana in stället de har hyrt inför bröllopet. På plats möter de upp deras planerare Donna, som visar dem runt och förklarar hur hon har tänkt att de ska få till borden och scenen.

Annons
Max

Men Pernilla är inte särskilt imponerad över Donnas förslag. Hon hade nämligen en helt annan bild i huvudet.

– Det här stället har ett stort, enormt träd i mitten som, när det blommar, blir väldigt vackert och man kan hänga massa lampor och kristallkronor i det här trädet. Så jag har sett en bild framför mig att där vill jag ha bröllopsmiddagen.

Pernilla osams med sin bröllopsplanerare

Men det är just där Donnas och Pernillas tankar går isär. Pernilla vill ha middagen runt trädet, medan Donna tänkt sig att gästerna ska sitta runt den större fontänen i mitten av trädgården.

Annons
Max

Hon menar att stammen kommer vara i vägen när gästerna ska hålla tal och att de då kommer alldeles för långt ifrån scenen, medan Pernilla tycker att fontänen kommer störa gästerna under middagen.

Max

– Jag blev kär i det här stället när jag såg trädet, förklarar Pernilla på engelska till Donna.

Exakt hur det blir återstår att se, men vi hoppas att Pernilla kan stå på sig!

Annons