Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här tar Pernilla Wahlgren emot tråkigt besked – mitt under sändningen

05 sep, 2024, 18:41
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Det var inga roliga nyheter för Pernilla...
Annons
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!Brand logo
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!

Vilken kväll för svenska underhållningsbranschen!

Kristallen-galan är igång

Det var dags för sändningen av årets Kristallen-gala, där artister, producenter, regissörer, skådespelare och journalister bjuds in för en helkväll på Cirkus med prisutdelning i flera kategorier.

Några av vinnarna har redan presenterats, bland annat vann Netflix-serien "Tore" i kategorin "Årets komedi och humor" – extra kul för William Spetz som stod för både manus och huvudroll.

TV4:s "Kalla fakta" vann i kategorin "Årets granskning" efter den mycket uppmärksammade och omskrivna "Undercover i trollfabriken".

Pernilla och Bianca nominerade – i samma kategori

Kvällen är extra speciell för Sveriges två främsta reality-drottningar. Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är nämligen nominerade i samma kategori – och så råkar de ju vara släkt också.

Annons

Pernilla och Bianca är nominerade i "Årets kvinnliga programledare" för "Allsång på Skansen" respektive "Bianca".

Och det är inte helt lätt, menar Pernilla.

– Det känns jätteroligt att vara nominerad. Men det är ju alltid jobbigt när man står emot familjemedlemmar. Samtidigt får man inte tänka så utan i stället tänka vad kul det är att båda jag och Bianca är nominerade, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Tråkiga beskedet till Pernilla Wahlgren

Pernilla hade dessutom ett stort finger med i spelet för en annan nominering, nämligen "Allsång på Skansen" i kategorin "Årets underhållningsprogram".

Programmet stod emot bland andra "Bäst i test", "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" och "Alla mot Alla".

Men där blev det dessvärre ingen vinst för Pernilla och produktionen för allsången. Kristallen kammade istället "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" hem.

Inte heller vann hon i kategorin "Årets reality" – priset gick nämligen till "Gränsbevakarna".

Annons