Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Helena Segers lycka för Zlatan Ibrahimovic – här visar han upp nya

04 okt, 2024, 09:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
September 26, 2024, Busto Arsizio, Milan, Italy: Zlatan Ibrahimovic during Milan Futuro vs SPAL, Italian football Serie C match in Busto Arsizio, Italy, September 26 2024 (Credit Image: © Roberta Corradin/LiveMedia/IPA via ZUMA Press) Roberta Corradin/IPA Sport / ipa-agency.net
Zlatan Ibrahimovic fyller år och passar på att unna sig.
Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Torsdagen den 3 oktober var ingen vanlig dag för då var det Zlatan Ibrahimovic födelsedag!

Zlatans passion för bilar

Fotbollsikonen fyllde hela 43 år och vad passade då bättre än att mata ett av hans största intressen – snabba bilar.

Förutom världens största bollsport har Zlatan ett stort motorintresse, vilket syns på hans gedigna bilsamling hemma i hans och hans fru Helena Segers garage i deras 875 kvadratmeter stora hem i Stockholm.

Och lagom till sin födelsedag var det dag att utöka församlingen, något som hör till traditionen för Zlatan.

Annons

Zlatans dyra födelsedagspresent till sig själv

När han 2019 fyllde 38 år införskaffade han sig en 18 miljon kronor dyr present till sig själv – en Ferrari Monza SP2. Sedan dess har ritualen fortsatt.

När han fyllde jämnt 2021 passade han på att lägga vantarna på ytterligare en ferrari, en SF90 Spider. Den visade han stolt upp på Instagram med texten "Grattis på födelsedagen, Zlatan".

Och i år blev det ännu en Ferrari SF90 XX Spider. Prislappen? Hisnande 9,88 miljoner kronor.

Annons

Så många Ferraris äger Zlatan

Ja, Ferraris verkar vara en storfavorit hos Zlatan och det är ingenting konstigt, menar motorjournalisten Jan-Erik Berggren:

– Ferraris är ju alltid fina att köra och det är en väldigt exklusiv sportbil. Ett jättebra köp, det är ingen familjebil så klart men han kan säkert ha mycket kul med den på egen hand, säger han till Expressen och fortsätter:

– De är ju exklusiva. Ferrari gör inte så många bilar per år så den kommer till och med öka i värde. Det är väldigt få som får köpa bilarna så då blir de väldigt eftertraktade som begagnande nu också, om han nu någonsin vill sälja den.

För att få köpa den senaste modellen av Ferrari krävs det att du äger en sedan tidigare. Inga som helst problem för Zlatan, som ägt totalt nio stycken.

Annons